Israel misstänkt för terrorn i Nice och München, Richard Gutjahr filmade båda attacker

2016-07-26 21:11

I Mossad-kontrollerade Sverige har det varit knäpptyst om en extrem märklig händelse: den tyske journalisten Richard Gutjahr "lyckades" filma både terrordådet i Nice den 14 juli 2016 (från sin balkong) och rapportera live från massakern i München den 22 juli 2016. Att Gutjahr har mediala gåvor och kan sia i framtiden är föga sannolikt, då han varit anställt reporter hos de ledande tyska gammelmedia som Süddeutsche, Frankfurter Allgemeine Zeitung och bayersk TV. Där får man sparken direkt om det framkommer att man är medialt begåvad eller bara misstänks för det.

Den tvingande slutsatsen är då att Richard Gutjahr visste i förväg vad som skulle hända. Hur skulle detta kunna vara möjligt?

Han är gift med en israelisk agent, som heter Einat Wilf. Före München massakern meddelade Wikipedia om henne att hon hade varit en officer i den israeliska militära underrättelseenheten Unit 8200. Direkt därefter, den 23 juli 2016, försvann denna information från Wikipedia:

Einat Wilf är sionist, "In 2007 she ran for the presidency of the World Jewish Congress. (The presence of highly-placed Israelis and friends in strategic positions to film terror events is getting out of hand…we saw the same thing with the Charlie Hebdo and Brussels Airport events.)" rapporterar Veterans Today. Hon satt i det israeliska parlamentet Knesset, som också anger att hon är agent i den israeliska militära underrättelsetjänsten.

Den amerikanska f.d. demokratiska kongresskvinnan Cynthia McKinney kom därför med följande anklagelse:

Israel behind European massacres

Både massakern med lastbilen i Nice och den med skjutvapen i München var mind control operationer. Båda gärningsmän betedde sig extremt onormalt, hade problem med psykiatrin och båda dödades efter massmorden. Den ene genom polisen den andre begick självmord, vilket också inprogrammeras i sådana gärningsmän. Ofta genomförs självmordet genom suicide by cop, att polisen utmanas att döda gärningsmannen.

Från Tyskland och Sverige vet White TV att mind control teknologin kontrolleras av den israeliska säkerhetstjänsten, då får man förmoda att samma sak gäller även för Frankrike i det här fallet. Nice-massakern skylls dessutom på ISIS, vilket säkert stämmer, då ISIS har skapats av de västliga säkerhetstjänsterna och får stöd av Israel.

Man skall dock ha klart för sig att de mäktiga israeliska säkerhetstjänsterna seglar under falsk israelisk flagga, egentligen är de bankhuset Rothschilds mördarmaskiner. Och familjen Rothschild är inga människor

P.S.: Nu kom det fram att den franska polisen inte var närvarande vid Nice-massakern som den borde ha varit. Därför ville de ljuga i en rapport om sin insats och förstöra övervakningsfilmerna.

.........

Liknande på White TV:

Hög israelisk agent: vi vill inte att ISIS besegras i Syrien;