Nya misstankar att Dr. Rauni Kilde blivit mördad

2015-02-23 22:10

Dr. Rauni-Leena Luukanen-Kilde (v) med Elisabeth Nyström Barringer kassören i EUCACH och mor till ordföranden Magnus Olsson efter ett EUCACH styrelsemöte den 15 mars 2014 i Gamla Stan, Stockholm (photo Henning Witte)

White TV var först att rapportera den hemska nyheten att Dr. Rauni-Leena Luukanen-Kilde avled på kvällen den 8 feb 2015 i Vaasa, Finland. White TV var också först med att publicera den starka misstanken att Rauni Kilde blivit mördad. I intervjun nedan med EUCACH styrelseordföranden TI Magnus Olsson från Värmland förstärks dessa mordmisstankar. Man talar även om ett politiskt mord, assassination, och misstänker NSA, som förfogar över skalärvapen.

Inget annat inslag på White TV har spridit sig så snabbt till så många människor runt om i världen som nyheten om Raunis död. Trots att White TV därför hade all time high i sin besöksstatistik sjönk Alexa-rank lika fort. Detta bevisar återigen att säkerhetstjänsterna och kanske även andra fuskar rejält med Alexa-rankingen. Det går helt enkelt inte lita på Alexa. De är oseriösa.

Se även på White TV: Dr. Rauni-Leena Luukanen-Kilde dead, probably murdered Update 10.2.;

RIP Rauni Kilde: Mind Control värre än atombomben;

Ny europeisk förening för targeted individuals/Mind Control: EUCACH;

Mind Controlled TI Magnus Olsson;

Moder till Mind Control TI viktigt vittne;

TI Magnus Olsson slår tillbaka med föredrag om Mind Control;

Mordförsök på targeted Individual Magnus Olsson när homeopatiskt guldskydd tog slut;