Eisenhower's Holocaust: USA mördade över 1 milj tyskar EFTER WWII

2013-03-31 17:04

Historieskrivningen är rasistisk. Brott mot tyskar får helst inte nämnas alls eller skall förringas. Nästan alla viktiga frågor rörande andra världskriget (WWII) förfalskas genom lögn. Som bekant skriver segrarna historien och då Tyskland förlorade två världskrig som de inte ville ha eller ens har börjat, så överöses Tyskland och tyskar med lögn även idag. Om man skulle komma med samma lögner mot andra raser, skulle det bli ett ramaskri. Därför är historieskrivningen rasistisk: den diskriminerar och smutskastar tyskar, den mäter med två olika måttstockar.

Källa

White TV tar idag upp ett ämne, som enbart diskuteras på nätet på svenska språket inom Flashback: die Rheinwiesenlager. USA, med deras mäktigaste general Dwight Eisenhower (senare USA:s 34:e president) i Europa, mördade över en miljon tyska krigsfångar, efter att andra världskriget hade tagit slut, i koncentrationsläger som till skillnad från Hitlers inte hade några byggnader eller sanitära anläggningar, utan enbart taggtråd och grymma amerikanska vakter runt stora markbitar; för att inte tala om teater, bordeller eller sjukhus. Där, utan skydd mot vädret, fick tyskarna "leva" och "sova". Mat och dryck vägrades, trots påtryckningar från Röda Korset, som tyckte att USA begick brott mot en rad Geneve- och Haagkonventioner. På det viset fick nästan två miljoner oskyldiga tyskar långsamt törsta och svälta ihjäl i regn och kyla. Vilken högt stående kulturnation USA är, att en sådan massmördare som Eisenhower kan bli president!

Källa: David Icke

Varför är Forum för Levande Historia så tyst om saken? Därför att deras uppgift är att förfalska historien med skattemedel. Dags att stänga butiken och lägga pengarna på samhällsnyttiga saker.