Mordförsöket på Hillary Clinton december 2012 vållade 9/11 kollapsen 2016

2016-09-12 19:53

Samtliga gammelmedia rapporterade igår att Hillary Clintons hälsa inte tillät henne att klara av hela minnesceremonin i New York för att hedra offren efter 9/11 för 15 år sedan. Det var dessutom länge sedan hon gav presskonferenser live. Clintons stab gick igår först ut med lögnen att det var för varmt för Hillary. Detta är nonsens, då det var bara 20 grader i New York. Vissa tyckte dessutom att kallblodiga reptiler behöver mer än 20 grader ....

Clintons doktor Lisa R. Bardack meddelade senare att hon drabbats dessutom av en lunginflammation. Föga troligt.

På bilden ovan ser vi hennes neurolog gå nära henne, den mörka killen. Kvinnan till vänster om henne känner hennes puls. Sedan kollapsar Hillary när hon skall sättas i bilen. Hon tappar t.o.m. en sko.

källa

Skönt att det den här gången inte var byggnader som kollapsade i New York utan bara Killary.

Alternativa media har sedan länge rapporterat om Hillarys bräckliga hälsa. Men inte varför.

Simon Parkes är en bra källa när det gäller Illuminaterna. Jag har själv fått den stora hedern att träffa honom personligen i april 2015 och blev mycket imponerad av honom. Enligt Simon utsattes Hillary Clinton för ett mordförsök av sin livvakt i början av december 2012 i Iran, som nästan lyckades. Se närmare White TV:s inslag om detta.

Vilka skador hon fick av attentatsförsöket är inte klarlagt, men hon är definitivt inte kapabel att bli USA:s näste president med en så dålig hälsa. Det sägs att Demokraterna skall ha ett extra möte om detta spörsmål snart. Hoppas att Obama förlänger sin ämbetsperiod med minst ett år till.

Här har vi hjälten, SEAL Team 4 Commanding Officer Job W. Price, som ville rädda världen från den ondaste presidentkandidaten USA någonsin haft: Killary Clinton. Tyvärr dog bara han.

I första filmen berättar Simon Parkes på min 1:09:00 om attentatet mot Hillary under en hemlig resa i Iran december 2012.

Liknande på White TV:

Second Hillary Clinton Assassination Attempt in Iran December 2012

Tre Clinton kritiker mystiskt döda inom en månad;

Hillary Clinton är kvinnors största fiende;

Hillary Clinton gav pengar och vapen till ISIS, som även "stulit" vapen från US-Army i Tyskland;

Clinton misstänks tagit mutor från Lukas Lundin (100 milj $) och LM Ericsson;

Hillary Clinton och Facebook konspirerade mot Bernie Sanders;

Hillary Clinton godkände Sarin-gas leveransen från Libyen till syriska rebeller enligt Seymour Hersh;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.