Svenska polisen styrs av Mossad-maffian, därför fick Ulf Rydström sparken

2018-09-27 17:29

I morgon är det 24 år sedan M/S Estonia sjönk med nästan 1 000 mördade. Den tyska Spiegel-journalisten Jutta Rabe fick redan 1996 tipset från GRU-spionen Dr. Hannelore Marek, att attentatet skulle ha utförts mot svenska poliser ombord på Estonia, se sidan 107 i min bok M/S Estonia sänktes. Dessa poliser skulle ha haft med undersökningen i samband med Palmemordet att göra och skulle just befatta sig med att belysa KGB:s roll som egentliga uppdragsgivare till Palmemordet.

Jag vet från källor inom MUST att den svenska polisen förtrycks av Mossad sedan Palmemordet. Mossad har bit för bit utpressat höga poliser med små förseelser eller sett till att utpressningsbara poliser får göra karriär eller de som är lätt att fjärrstyra med mind control.

Det är den maffiösa Mossadkontrollen som gör att den svenska polisen är så fruktansvärt ineffektiv, t. ex. när det gäller gränskontroller, vilket polismannen Ulf Rydström nyligen avslöjade för Kvällsposten. Redan en dag efter avslöjandent fick Ulf Rydström sparken från polisfacket, som därmed visar tydligt att de också är under främmande makts kontroll.

Kvällsposten och Expressen skriver med all rätt:

Chefredaktör Magnus Ringman: ”Det är en praktskandal av rang”

Men övriga media i Sverige tiger bortsett från få undantag som t. ex. SVT. Även de semi-alternativa media som Samhällsnytt eller ofria Fria Tider tiger. De är också under Mossad-kontroll.

Men om Mossad-maffian vill, då kan polisen plötsligt bli väldigt effektiv, t. ex att sabotera den alternativa bokmässan i Göteborg som var planerat för den kommande helgen. Läs mer hos Ingrid och Maria:

Alternativa bokmässan inställd

 

Under valrörelsen har ingen diksuterat att polisledningen måste bytas ut på många nivåer, bara att polisen skall få mer resurser. Detta räcker dock inte om polisen styrs av en fruktansvärd maffia.

Se även:

Med Anders Thornberg behåller Mossad kvar sitt grepp om den svenska polisen;

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.