Psykiatrins bibel DSM är kvacksalveri

Monday, 13 January 2014 17:35

källa DSM

"Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders" (DSM-5) beskriver psykiska sjukdomar för att ge en psykiatriker vägledning för diagnosen och medicineringen av en psykisk sjukdom. DSM är psykiatrins bibel och ryggrad. En närmare undersökning visar dock att DSM-5 och alla tidigare DSM-kataloger är inget annat än avancerat kvacksalveri som leder till förödande konsekvenser för miljontals människor helt i onödan.

1. DSM medger själv att den inte kan definiera vad en psykisk sjukdom är. Ändå ger den definitionen av hundratals psykiska sjukdomar som medför att folk medicineras på totalt lösa boliner. Och Big Pharma gnuggar händerna....

2. En liten grupp "ledande" psykiatriker i USA som tillhör American Psychiatric Association samlas i ett trångt rum då och då där de enas på definitioner av alla psykiska sjukdomar de kan komma på, utan att ha vetenskapliga fakta som backar upp deras fantasiprodukter. Stämningen på sådana DSM möten har av insiders liknats med turkiska basarer. Det finns ingen utomstående kontroll mot dessa möten.

3. Över 50% av medlemmarna i American Psychiatric Association (1844) som definierar DSM katalogen blir mutad av Big Pharma.

4. Många psykiska sjukdomar förklaras med kemiska obalanser i hjärnan utan en tillstymmelse av vetenskapliga bevis. DSM kvacksalvarna gör sig inte ens besväret att använda magnetröntgen av hjärnan för att bevisa sina kemiska obalans idiotier. Hur kan de då ordinera rätt medicin?

5. Fram till 1973 definierade DSM homosexualitet som psykisk sjukdom.

6. DSM:s katalog med psykiska sjukdomar är numera så omfattande att praktiskt taget alla människor lider av en psykisk sjukdom.

7. Om en patient vägrar att följa psykiatrins DSM-kvacksalveri, så klassas även det som en psykisk sjukdom av DSM.

8. ADHD och många andra nya "psykiska sjukdomar" klassas som "not otherwise specified" av DSM, vilket betyder att DSM inte har den blekaste aning om vad ADHD är och vilka orsaker det har. (Enligt Prof. Konstantin Meyl orsakas ADHD av elektrosmog (skalärvågor) från mobiltelefonteknologin och trådlöst Internet).

9. DSM anvisar själv att den inte skall användas i domstol. Ändå sker det hela tiden. I stort sett samtliga psykiatriska utlåtanden inför domstolar är värdelös flum men tvingar hundratusentals människor bakom lås och bum.

10. 88% av det extremt stora antal barn som tvångsomhändertas i USA blir drogat av psykiatrins kvacksalvare, ofta med dödliga konsekvenser.

11. Nu skall även småbarn som inte ens kan prata blir psykiskt sjukförklarat.

12. De flesta psykiatripatienter blir sämre eller dör som följd av behandlingen.

Det är märkligt att inte fler psykiatriker protesterar emot DSM-vansinnet. Vilka psykiska sjukdomar lider våra psykiatriker av egentligen?

Den enda säkra diagnosen inom psykiatrin tycks vara att DSM gör Big Pharma och American Psychiatric Association rika.

Avslutningsvis: min mor har under 20 år lidit av depressioner. Hon fick Risperdal (neuroleptikum). På kort sikt blev det en förbättring för henne, men på lång sikt blev hennes depressioner värre och värre. Sedan skänkte jag henne en skalärvågsändare mot depressioner, som man kan hänga runt halsen, och då försvann alla depressioner omedelbart och hon slapp ta det vidriga Risperdal.

 

Se även på White TV: Tortyr-maffia har alltid styrd psykiatrin;

FDA = Serial Killer;

Karl Markus tvångsmedicineras trots att medicinen misslyckas och utan Mind Control utredning;

Reclaim The Brain med Jari Rourali Eskilstuna;