Tvingar ObamaCare alla att implantera ett chip för mind control?

Friday, 08 March 2013 17:22

Det sprids diverse uppgifter sedan ett bra tag tillbaka på nätet, att ObamaCare, den stora hälsoreformen i USA, skulle tvinga folk f.o.m. 23 mars 2013 att få ett RFID-chip implanterad. Det finns dock en viss risk, att detta är en anka, då ingen tycks kunna citera en passande lagtext till detta budskap. De lagtexter som citeras, säger enbart, hur informationen från ett inopererat/sprutat RFID-chip skall behandlas i amerikansk sjukvård, men ingen regel om själva tvånget kunde spåras hittills.

En RFID-chip, som gör dig till hubot; Källa

Att de hemliga bakgrundsmakterna sedan länge planerat att chippa upp hela världsbefolkningen är däremot inget nytt. det står redan i bibeln i samband med siffrorna 666, vilddjurets märke, mark of the beast.

Enligt vad USA:s vicepresident Joe Biden, kläcker ur sig i nedanstående film, så är det väl inte lång tid kvar, att alla, i USA åtminstone, blir chippade. Stackars USA, hoppas vi kan stoppa det. Om du som läser detta, sprider informationen om faran med RFID- och andra chips, så kan även du bidra att förbättra världen litet grand. Faran ligger i att hela människan blir en slags robot, eller hubot, som det heter i SVT serien Äkta människor.

Man skall också ha klart för sig, att RFID-chips är rena stenåldern. Senaste skriket är nanochips. Det finns starka indikationer, att chemtrails sprejar nanochips i luften, som vi är tvungna att andas in. Vad behöver man då en lag för?

Se även den här White TV-filmen som ger en bra introduktion i ämnet hjärnkontroll, mind control.