Internet mäktigare än militären

Monday, 12 January 2015 21:24

källa

Eftersom vi skapar vår värld genom våra tankar med hjälp av skalärvågor är det viktigaste knepet att förtrycka oss attacken på vårt tänkande. Kampen om vad vi skall tänka har även upptäckts av Alex Jones som kallar sin sida därför Infowars.

Våld med vapen kan skrämma människor, men de kan ändå tänka sig någonting annat. Därför är det nästan aldrig några generaler med på Bilderbergmöten. Däremot finns där många mediaägare. För gammelmedia har blivit ett mycket effektivare förtryckarinstrument.

Som tur fick vi Internet, som egentligen var tänkt på att förtrycka oss ännu mera, genom det lätta sättet att avlyssna allt via NSA och deras brottsliga medlöpare som FRA. Men tack vare nya alternativa media som Infowars, davidicke.com eller White TV har bladet vänts. Därför kommer mer och mer avslöjanden som sprids effektivt, t.ex. att 9/11 var hemmagjort av säkerhetstjänsterna. Tack till alla som lanserade Internet!

Det värsta vapnet mot Internet är dock mind control teknologin och den utvecklas tyvärr även av militären. Men tack vare Internet kan också detta lömska vapen avslöjas och skyddsåtgärder spridas. Ca. 10 till 15% av homo sapiens kan inte riktigt tryckas ner med mind control. De kan då bidra att knäcka tankekontroll konspirationen.