Dr. Len Horowitz om DNA-antennen, helig geometri och frekvenser som Solfeggio + anthrax

Saturday, 13 December 2014 19:08

källa

Dr. Leonard Horowitz är USA:s bästa läkare. Han har skrivit många mycket läsvärda böcker och avslöjat att AIDS och Ebola är biovapen made in USA. Nedan ger han en utmärkt föreläsning om hur vår kropp fungerar, att vår DNA och hemoglobinet i de röda blodkropparna är antenner för skalärvågor, som kan sända och ta emot information och fri energi. Han kallar vår DNA antennen till GUD.

Han kände då (2005) inte till begreppet skalärvågor och talar därför om ljudvågor. Detta är nära, då även ljudvågor kan klassas som skalärvågor, eftersom de är longitudinella vågor. Ljudvågor transporterar luftmolekyler och är mycket långsamma. Kroppens kommunikation sker med magnetiska skalärvågor som utbreder sig snabbare än ljuset med neutriner, som Horowitz kallar för phonons. När skalärvågor har samma hastighet som ljuset transporterar de fotoner.

Här ser vi hur viktigt Prof. Konstantin Meyls forskning är, att han lär oss den grundläggande fysiken för att kunna förstå livet och för att kunna kommunicera enkelt om det. Med begreppet phonons kan ingen göra något, bortsett från dårarna som tror på kvantfysiken, men neutriner känner vi till från den vanliga fysiken (Wolfgang Pauli fick nobelpriset 1945 för deras upptäckt).

Därför är det missvisande av Horowitz när han säger att vår DNA arbetar med fotoner. Han refererar även till elektromagnetiska vågor, som inte används av vår kropp för (cell)kommunikationen. Vår kropp har inga antenner för elektromagnetiska vågor, men för skalärvågor.

Det är dock mycket framsynt av Horowitz, att han ofta relaterar till Nikola Teslas forskning. Meyl har ju vidareutvecklat denna.

Horowitz pekar på att Kissinger är lika med 666 enligt den alfanumeriska koden, där varje bokstav motsvarar en siffra och där det enbart finns siffrorna 1 till 9, vilket motsvarar universums totala antal av siffror.

Horowitz vill gärna samla 144 000 människor till en stor kör som sjunger befriande visor. Förmodligen behövs så många människor enligt den 100.-apans-princip.

Han berättar i den andra föreläsningen hur han tipsade FBI om en stor fara för en anthrax-attack i USA en vecka innan det blev känd, strax efter 9/11. FBI vägrade att ta emot hans bevisning och varning. Tvärtom, långt senare besökte FBI Horowitz för att anklaga honom att ligga bakom de anthrax-brev som skickades ut i USA och som mördade flera.

Han kallar det amerikanska hälsodepartementet Centers for Disease Control CDC för Centers for Disease Creation.

Han anser att samtliga autoimmunsjukdomar har vållats av vaccineringar.

Se även på White TV: Prof. Meyl detected DNA-Wave and Scalar Wave Biology;

528 Hz kärlekens frekvens;

Google och YouTube censur mot Ebola avslöjanden från Dr. Horowitz;

Ebola är ett amerikanskt biovapen;

Liberia anklagar USA att ha tillverkat Ebola och så blir det när du ringer polisen i USA;

AIDS är ett amerikanskt biovapen;

Kvantfysik är nonsens och mörk energi finns inte;

Junk DNA no Junk at All!;

USA ondskans supermakt: 50 skrämmande skäl;