Nya bevis, bl a ryska och franska, att Hitler även hade små atombomber, USA blåljugit om detta

Sunday, 28 March 2021 12:17

Den här filmen är en mycket seriös sammanställning av nytt källmaterial, i synnerhet från Sovjetunionen, som visar att Hitler redan hade små atombomber, mellan ett och tre kilogram.

Anledningen till att frågan fortfarande är under extrem sekretess från USA och GB är att de gjorde en deal med nazisterna. USA med Hitler, som fick gå i asyl med alla de höga nazister han ville, varhelst i världen de ville. I gengäld fick USA samtliga atom- och vätebomber från Hitler, som inte använde dem för att vinna WW2. Alla tyska ubåtar utanför den amerikanska östkusten, som hade atomraketer riktad mot New York och Washington förstördes av Hans Kammler, som med detta även mördade besättningarna. Så skulle det hemliga fjärde riket byggas upp som finns ännu idag, mest i USA.

England gjorde en deal med Hitlers andre man, Martin Bormann, chef för Reichskanzlei, att han fick asyl i England som en fri man och i gengäld fick GB all stöldgods som nazisterna hade roffat åt sig när de ockuperade andra länder, pengar, konst, guld och andra skatter. Det som alltid hade tillhört Tyskland fick Bormann dock behålla för att bygga upp det fjärde riket.

Allt detta nämns dock inte i den sevärda filmen nedan av Timo von Struckmann, som dock tyvärr inte kan tala tyska.

 

https://youtu.be/WRsrx0g5ByM