Ofria Fria Tider förfalskar Holomodor folkmordet mot Ukraina! Citerar lögn av Forum för levande historia

Sunday, 11 December 2022 16:51

barnoffer under den kommunistiska terrorn i Ukraina 1932-33: folkmordet Holodomor, som Sverige fortfarande är för Mossad-styrd att erkänna

 

Idag gick ofria Fria Tider ut med historiska fake news om folkmordet mot Ukrainare 1932-33 och 1946-47, kallad Holodomor! "Påståendet att svälten på 1930-talet var en avsiktlig "ukrainsk förintelse" har emellertid mycket svagt stöd bland historiker, även om det är allmänt vedertaget, också i Ryssland, att den sovjetiska organiseringen av jordbruket vid denna tid var en av orsakerna till att det gick så illa.

När två år av svår missväxt drabbade Sovjetunionen innebar kollektivjordbrukets regler att det normalt sett bördiga Ukraina blev av med delar av sin ovanligt knapphändiga jordbruksproduktion, och miljoner människor både i Ukraina och andra delar av Sovjetunionen drabbades av svår svält."
.
Jag blev mycket upprörd när jag läste detta och ringde direkt min gode vän Jüri Lina. Vi hade ju gjort en intervju augusti 2019 om Holodomor efter hans resa till Holodomor museet i Kiev kort innan. Jüri meddelade att det fanns dokument där att redan Lenin hade bestämt att förinta Ukraina! Holodomor organiserades av Stalin med fullt uppsåt att mörda så många Ukrainare som möjligt. Sovjet stängde av samtliga matkällor för Ukrainare och exporterade samtidigt enorma mängder spannmål till utlandet.
.
Under de första 12 minuterna i min intervju nedan presenterar Jüri sina skrämmande Holodomor folkmord bevis. Sedan 1946 fick svältfolkmordet mot Ukraina en fortsättning. Nästan alla folkmördare var judar, som brukligt i Sovjetunionen. Många av dem var säkert Anunnaki, Reptiloider, som gömde sig bakom en judisk kropp!
.
Därför ljuger sionistkontrollerade Forum för levande historia: "Ett stort antal processer, händelser och beslut, såväl generella som specifika, kom att samverka, överlappa och påverka varandra vilket sammantaget ledde till den ukrainska svältkatastrofen åren 1932-1933. Det gör det svårt att förklara katastrofen som resultatet av en enkelspårig och rätlinjig historisk utveckling eller som ett resultat av en mans nycker", heter det exempelvis i en text som myndigheten har på sin hemsida, enligt ofria Fria Tider.
De sionistiska krafterna i Tyskland har fram till igår också förfalskat Holodomor historien, därför att den tar fokus från Hitler.
.
.
Se även på WTV:
.
.