Sabbatean Frankism en av reptiloidernas hemliga maktarm på jorden

Sunday, 29 December 2019 22:12

källa: https://main.weku.io/community-deals/@richq11/serving-satan-sabbatean-frankism-and-satanism-in-the-modern-world

De som upptäcker en judisk konspiration mot resten av världen tillhör den smartare delen av människorna. De som dessutom vågar prata om det offentligt är också mycket modiga. Men de har ändå fel. De förstår inte att jorden fjärrstyrs ifrån den 4. dimensionen, främst genom reptiloiderna men även demoner och allsköns interdimensionella varelser, som tillhör djävulens hierarki. De judiska folken missbruks enbart som en falsk flagga och det är därför de fick lida så mycket under de senaste 3 000 år.

Reptiloidernas maktarm inom judendomen är sionismen och därför är så många rabbiner emot sionismen och tycker att den inte hör hemma i judendomen.

Sverige importerar med massinvandringen från MENA-länderna mycket antisemitism. Om judarna skulle ha makten bakom kulisserna i Sverige, skulle de inte tillåta en sådan massinvandring. I Sverige är det Mossad som har makten bakom kulisserna. De är enbart på pappret Israels underrättelsetjänst, men i själva verket de vita drakoreptilrernas direkta maktarm på jorden. Reptiloiderna däremot har planerat det tredje världskriget mellan den kristna och muslimska världen sedan länge och kriget ska även utspela sig på israelisk mark, vilket medför att hela Israels existens riskeras med WW3.

Annat om Drakoreptilernas konspiration mot jorden på WTV:

Drako-reptilerna hjälpte Hitler;