Galactic Federation of Light är en negativ Repto-diktatur att bevara reptilmakten på jorden

Saturday, 10 November 2018 22:02

källa

Begreppet Galactic Federation of Light (GFL) har spökat en hel del genom Internet. De utger sig för att vara positiva brödrar och systrar från rymden, som vill hjälpa människorna och planeten att höja sitt medvetande. Vad de inte säger är att de kommer från områden i galaxen som är under Drako-reptilernas kontroll, en del av deras interstellära imperium. Galactic Federation of Light, också kallad Sphere Being Alliance, har sitt ursprung i Sirius B systemet, som är en drako-högborg. De arbetar tillsammans med vissa plejiader, som är en liten negativ utbrytargrupp, som alltså inte skall blandas ihop med den stora gruppen plejiader, som sedan länge har kämpat emot reptiloidernas herravälden i kosmos.

Det som avslöjar Galactic Federation of Light är att de pratar mycket, men med väldigt litet innehåll. De nämner nästan aldrig reptiloiderna som de stora förtryckarna av jorden och de arbetar med kanaliserad information, vilket är mycket riskabelt, då de negativa brukar förfalska sådan kanalinformation och dessutom stjäla energi från det medium som de anlitar.

Avslöjande är också att Galactic Federation of Light har en starkt hierarkisk struktur. De verkliga ljusvarelser behöver ingen hierarki, som Tanaath från Silver Legion mycket riktigt förklarar. Hon beskriver i radiosändningen nedan på olika ställen efter minut 1:25:00 faran med Galactic Federation of Light och benar ut andra organisationer som Galactic Federation och Galactic Federation of Planets.

Dessutom är Galactic Federation of Light sammanlänkad med Ashtar Command, som är lättare att avslöja som negativ för oss människor. De har en utpräglad kommando- och organistations-hieraki, som namnet redan antyder. De talar inte heller om repto-faran men ibland om de små grå. På en av Ashtar Commands hemsidor har de en länk med titeln:

The Human Drama - An Exposè (Messenger: Jean Peterson) (Knut Aasheim)

När man klickar på länken nämns bara de små grå i negativa sammanhang. De små grå är mestadels själlösa biorobotar, som har konstruerats av reptiloiderna som falsk flagga och slavar som måste göra skitjobbet. Vissa små grå har själar men är under total repto-mind-control.

Annat om det kosmiska kriget runt jorden på WTV:

Thank You Silver Legion for your Help to Mankind and our Planet!;

Hjälper själar och vapen från Plejaderna oss i kampen mot reptiloiderna?;

Vikingarna var den positiva motkraften till reptiloiderna enligt Simon Parkes;

Galaktiskt ställföreträdarkrig i Syrien;

Corey Goode om Nazi-ufos och baser i solsystemet samt Secret Space Program SSP;

Ashtar Command under Negative Control;