Skönt att en av världens brutalaste diktatorer Saudis kung Abdullah är död

Sunday, 25 January 2015 22:13

Inget land i världen bär namnet av sin diktator, men Saudiarabien gör det. Inget land i världen förtrycker kvinnor så mycket som Saudiarabien. Bara det räcker för att fullständigt svartlista Saudiarabien. Apartheid i Sydafrika var ett paradis jämfört med helvetet i Saudiarabien. Trots detta gör FN inget och USA, England, Tyskland och Sverige gör många affärer med Saudiarabien. Den Svenska försvarsministern Karin Enström vägrade att kalla landet en diktatur. Vilken befrielse för Sverige att Moderaterna är borta från makten!

Bra att fallet med den till 1 000 piskrapp dömde dissidenten och bloggaren Raif Badawi gick även runt i gammelmedia. Att kvinnor stenas till döds efter felaktiga domar om äktenskapsbrott är det tystare om.

"Kvinnor i Saudiarabien får inte köra bil, cykla, gå på gym eller äta på samma restauranger som män. Alla arbetsplatser, universitet, bibliotek och sjukhus är könssegregerade. Kvinnor får inte ha bankkonton utan makens tillåtelse eller vittna i domstol, om det inte är absolut nödvändigt.
De får, enligt lag, inte vistas utomhus utan att vara täckta från topp till tå i svarta klädnader som täcker allt utom ögonen, så kallad abaya.
Det sistnämnda har fått ödesdigra konsekvenser. Tidigt en morgon i mars 2002 började det brinna i en flickskola i Mecka. 800 flickor var inlåsta i byggnaden för att inte kunna lämna skolan.
När branden började vägrade sedlighetspolisen att låsa upp grindarna. När flickorna stormade utgångarna slogs de ner av polisen och tvingades tillbaka in i lågorna. De var inte korrekt klädda i abayas.
Femton flickor dog och ett femtiotal skadades
." alarmerar Svängrum.

Safiya Hussaini dömdes till stening för att hon blivit gravid utom äktenskapet, trots att fembarnsmamman berättat att hon blivit våldtagen av en granne. Även han åtalades, men friades av samma sharia-domstol som dömde Safiya

Och de svenska feministerna tiger .....

Russia Today var det enda etablerade mediet som vågade säga sanningen om den bortgångne kungen Abdulla och slickade honom inte som gammelmedia gjort. England flaggade t.o.m. halvmast för att hedra en av världens värsta brottslingar, som varit gift 9 gånger, haft massor med konkubiner och låst in fyra av sina döttrar under lång tid.

Av rädsla för IS, som finansierats och byggts upp av Saudifamiljen, skall nu en 600 km lång high-tech-mur byggas längs den irakiska gränsen.

Den andra YouTube filmen verkar ha en blockad för gilla-funktionen. Därför är antalet ogilla högre än gilla. Står YouTube på kvinnoförtryckets sida?

Skakas även av detta White TV inslag: Saudi-Arabien låg bakom giftgasattacken utanför Damaskus, inte Syrien;

Klockrena bevis, att USA, England och Saudi Arabien bakom syriska massakrer (Hula);