USA offrade sin ambassadör Chris Stevens i Libyen Update1

Friday, 14 September 2012 14:24

Brittiska Independent avslöjar idag att USA blev varnad 48 timmar i förväg inför den väl planerade attacken på den amerikanske ambassadören Chris Stevens i Libyen! Till bilden hör att Stevens resväg var hemlig. Någon läcka måste ha funnits. Libyska myndigheter dirigerade sedan dödspatrullen till ambassadören. Dessutom var attacken uppdelat i två faser och ambassadören verkar ha lynchats och torterats innan han blev mördad.

Precis som i Palme-, Alfred Herrhausen- (chef för Deutsche Bank som var emot Euron) och Kennedy-mordet fanns inga livvakter på plats. Amerikanska ambassadörer skyddas av Marines, men de var tydligen inte på plats. De två Marines som uppges också blivit mördad, kom från ett annat håll.

Källa: http://www.infowars.com/was-u-s-ambassador-lynched/


Den antimuslimska filmens produktion är omgärdat med konstigheter. Allt talar för, att amerikanska säkerhetstjänster ligger bakom, för att sprida osämja mellan den kristna och muslimska världen, för att äntligen få igång det "efterlängtade" tredje världskriget. Dessutom verkar sådana händelser att få sittande US-presidenter bli omvalda, så som Bill Clinton fick sitta kvar i Vita Huset efter att FBI och alkohol / vapenmyndigheten (BATF) hade sprängt det barnfyllda huset i Oklahoma City. Att offra sin egen ambassadör är inget som utlöser tårar hos det amerikanska etablissemanget.

Den 10 okt. 2012 avslöjas, att den amerikanska regeringen ljög. Det fanns inget upplopp av ilskna muslimer ang. filmen som förolämpar deras profet. Mordet av ambassadören sattes i verk omedelbart, framgår av den andra filmen.

 

You must be logged in to comment.