Leif GW Persson blåljuger om Kennedymordet-är han agent för främmande makt?

Thursday, 05 December 2013 16:25

Många minns att Leif GW Persson under många år ansåg att den officiella förklaringen av Palmemordet var korrekt: den ensamme galningen Christer Pettersson mördade Palme. Först när allt fler tvivlade på denna lögn svängde Leif GW 180 grader och beskyllde den svenska polisen för Palmemordet, vilket inte heller är hela sanningen. I Veckans Brott nr 7 nov 2013 stödjer Leif GW Persson den officiella Warren-versionen av Kennedymordet: den ensamme galningen Lee Harvey Oswald mördade Kennedy på eget bevåg. Inga konspirationer minsann.

Leif GW Persson tycker att the magic bullet var inte magisk, utan sådant kan hända med kulor. Alla som har tagit sig bara litet tid för att sätta sig in i fakta, förstår lätt att teorin om enbart en kula som skadade Kennedy och Governor Connally är ren nonsens. För dem som vill fördjupa sina kunskaper rekommenderas filmen i White TV:s inslag Rothschild marionetten George HW Bush djupt insyltat i Kennedy mordet.

Jim Garrison, den ende modige åklagaren som vågade agera i Kennedymordet; Leif GW Persson kunde lära sig något av honom istället för att förtiga hjälten

Även åklagaren Jim Garrison skrattade över the magic bullet theory. Leif GW förteg att en åklagare faktiskt väckt åtal mot Clay Shaw i Kennedymordet. Detta är en viktig omständighet, men Persson mörklägger Kennedy-sanningen genom att inte nämna rättegången, då just Clay Shaw är länken till Rothschild-konspirationen.

Den mest hårresande lögnen som Leif GW Persson presenterade tittarna var dock att påstå, att skottet som blåste en del av Kennedys bakskalle på den bakre delen av bilen (som hans fru samlade in igen) skulle ha kommit bakifrån. Vilket barn som helst begriper att skottet måste ha kommit framifrån för att så kraftfullt kunna slunga Kennedys huvud och delar därav bakåt. Leif GW Persson blåljuger om detta för att undvika medgivandet, att mordet var en konspiration.

Leif GW Persson är en av Sveriges mest begåvade hjärnor och dessutom s.k. polisprofessor. Han vet naturligtvis att flera kulor framifrån träffade Kennedy och att det var en konspiration. Att han både i Palme- och Kennedymordet efter så lång tid fortfarande sprider desinformation leder till frågan, vad motiverar honom även efter hans pensionering att sänka sin trovärdighet på minst samma bottennivå som Göran Lambertz'?

Det första svaret är: Leif GW Persson är inte fri. Detta öppnar för möjligheten att han fick lyda order. Av vem, frågar vi oss?

Av en säkerhetstjänst är det närmast liggande andra svaret. Cui bono, vem har nytta av alla lögn om Kennedymordet efter 50 år? Den första misstanken faller på mördarna själva, bankhuset Rothschilds säkerhetstjänst Mossad. Den andra på CIA. Vi vet inte om Mossad är Leif GW Perssons uppdragsgivare, men med tanke på att Mossad rekryterar enbart de mest begåvade, så skulle Leif GW platsa rätt så bra i det gänget. Sanningen får vi förmodligen aldrig veta.

Vem har makten att styra gammelmedia och polisprofessorer att ljuga efter så många år om Kennedy- och Palmemordet? Rothschild och Mossad har. De är i toppen av den kriminella pyramiden.

Alla tittare bör beklaga sig hos SVT att Leif GW Persson och Camilla Kvartoft, som var frånstötande svag i sina tvivel, drar hela Svenska Folket vid näsan med urgamla lögn om Kennedymordet.

Se även på White TV: Rothschilds Mossad mördade J F Kennedy;

Rothschild marionetten George HW Bush djupt insyltat i Kennedy mordet;

Lee Harvey Oswald var under MK-Ultra mind control, tankekontroll;

Konspirationsexperten Ole Dammegård avslöjar CIA/Allen Dulles Operation 40;

och hos Henry Makow: Rothschild Ties to JFK Assassination;

och på White TV: Leif GW Persson en av många Palme-mörkläggare;

Leif GW Persson mörklägger igen: Anna Lindh-mordet;

 

You must be logged in to comment.