Kriminellt hänga ut Skandiamannen som Palmemördare

2020-06-10 21:51

Dagens Palmebesked från åklagare och poliser blev en stor rättsskandal. Även 34 år efter Palmemordet är det samma polismaffia som härjar. Därför nämndes inget om polisspåret och underrättelsetjänster. Palmemordet är sedan hösten 2017 uppklarat tack vare den tyska boken Im Spinnennetz der Geheimdienste, där ett nyckeldokument publiceras, som visar att MI6 och CIA i december 1985 gav uppdrag till sydafrikanska underrättelsetjänsten att mörda Olof Palme, då han var i vägen för illegala vapenaffärer.

I Sverige fick NATO:s hemliga Stay Behind gren i Sverige, Arla Gryning, i uppdrag att lotsa in det sydafrikanska killerteamet i Sverige till mordoffret Palme och tillbaka till Sydafrika. Arla Gryning hade sitt högkvarter i Stockholm i Skandiahuset, där Skandiamannen två minuter före mordet gick ut och tittade till Palme, som då redan hade mördats av en sydafrikansk agent. Förmodligen skulle Skandiamannen kontrollera att mordet blev lyckad samt plocka bort Palmekulorna från mordvapnet.

Kulorna byttes nämligen ut och de som diskuterades idag var fejkkulor som hade lagts dit efteråt.

Så här skrev WTV den 28 februari 2012 (inslaget har minst 35 000 klickar):

"I kvällens avsnitt av Veckans Brott, hänvisade Leif GW Persson till Palmevapnet, som en självklarhet att Palme skjutits med en revolver typ Magnum 357. Han förtiger att det råder stor osäkerhet om de två kulor, som polisen påstår har skjutits mot makarna Palme. Första gången jag läste om den allvarliga misstanken, att polisen bytt ut kulorna på mordplatsen, var i Gunnar Walls utmärkta bok "Mörkläggning". Senare skulle en sydafrikansk undersökning komma fram till samma resultat, vilket också bekräftades av den svenska generalagenten för Smith & Wesson, Anders Lexne. Dagens Nyheter rapporterade om dessa rön den 22 jan 2003; "De upphittade kulorna är för oskadade för att kunna ha hittats så nära mordplatsen".

www.politiskamord.com skriver följande om saken:

"Under mordnatten gjordes en första brottsplatsundersökning på och omkring mordplatsen. Denna timslånga undersökning inleddes kl 01.10, nästan två timmar efter mordet och utfördes av kriminalinspektörna Börje Moberg och Torsten Kviberg. Börje Moberg, som efter 20 år på den tekniska roteln fått rykte om sig att vara en av Sveriges skickligaste brottsplatsundersökare, ledde arbetet. Inga kulor hittades överhuvudtaget.

När det hade ljusnat något fortsatte man under 7 timmar att mycket noggrant undersöka mordplatsområdet tvärs över Sveavägen med hjälp av bl a metalldetektorer. Man delade upp området i rutor som i sin tur genomsöktes minutiöst. Man påträffade bl a en knapp från Olof Palmes skjorta. Moberg är av den bestämda uppfattningen att det vid det tillfället inte kunde ha funnits någon kula på platsen. Därför blev han minst sagt förvånad när han fick reda på att en privatperson den 2 mars - hela 37 timmar efter mordet - hittat en kula, endast ett par steg från själva den plats där statsministern stupade i gatan, där man alltså varit och letat utan att kunna finna minsta spår av någon kula
."

("Fel kulor på mordplatsen" Skandal att penninggiriga Bonnier döljer ett så viktigt inslag från 2003 fortfarande bakom en betalvägg!)

De senaste bevis från en tysk journalist, Patrik Baab, och en amerikansk f.d. Pentagon-rådgivare, Robert E. Harkavy, förtigs i hela Sverige med undantag av Anders Romelsjö och Yrsa Häggström:

CIA MI6 gav order om Palmemordet via NATO:s Stay-behind Special Operations Planning Staff (SOPS)

De lyckades komma över CIA:s och MI6:s skriftliga order att mörda Olof Palme, då han ville ha en atomvapenfri zon över Skandinavien och blockera Israels vapensmuggel via Sverige till Iran.

Skamligt hur främmande makt har grepp om gammelmedia, semi-alternativa och suspekta typer som Leif GW Persson

Det finns flera vittnen som kan bekräfta att Skandiamannen inte var Palmemördaren. Den av polisen publicerade fantombilden såg också helt annorlunda ut.

Brottsmisstankarna mot åklagarna och Palmepoliserna är förtal av avliden, BrB 5:4 §, samt skyddande av brottsling, 17:11, då Sydafrika-spåret har mörklagts.

Se även på White TV:

CIA MI6 gav order om Palmemordet via NATO:s Stay-behind Special Operations Planning Staff (SOPS);

Filter, GW, Expressen, AB, SVT, SR sprider fake news om Palmemordet, CIA/MI6 gjorde det

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&t=196&v=5NEmqBBF1D0

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.