Svenska domstolar och åklagare med i pedofilnätverk, nya bevis

2019-10-13 19:37

källa

Uppsala advokaten Eva Kornhall avslöjar i den här filmen att svenska tings- och hovrätter samt åklagare är med i ett pedofilt nätverk. Hon vittnar om hårresande domar och åklagare, som är ökända hos polisen, så att de lägger ner en pedofilutredning i syfte att en åklagare från pedofilnätverket inte får ärendet, för då skyddas pedofilen.

Vissa fall som hon tar upp liknar det kända Anna-fallet, där modern förlorar vårdnaden till den pedofilmissstänkte fadern, eftersom det påstås felaktigt av socialtjänsten att modern Anna skulle förmå sonen Elias att rikta falska pedofilanklagelser mot fadern.

Anna bedöms som olämplig vårdnadshavare för att hon "trakasserar" sonen med fotografier av hans skadade snopp efter umgänget med fadern och genom att vålla utredningar hos barnläkare och socialtjänsten (soc). Sex läkare gjorde orosanmälningar om Annas son Elias (fingerade namn), både till soc och polisen, men fadern hördes inte ens av polisen och soc i Uppsala och Stockholm/Östermalm gynnade fadern ensidigt. Alla åklagare, t. ex Sara Norling, lade ner "förundersökningen" mot fadern, och en av dessa åklagare, Daniel Suneson från Stockholm, åtalade modern istället. På WTV:s direkta fråga om han känner sig jävig svarar Suneson nej.

Uppsala tingsrätt med domaren Johan Borgström dömer att den pedofilmisstänkte fadern får ensam vårdnad över Elias. Svea Hovrätt medger inte ens prövningstillstånd.

Annat om detta på WTV:

Carlqvist och Holfve oärliga, inga lärdomar av barns sexanklagelser mot Olof Palme;

Ingrid Carlqvist har förlorat sin journalistiska heder, lyssna till barnläkare i Anna-fallet!

Skandaldomaren Maria Hölcke nonchalerar läkarnas vittnesmål i Anna-fallet, vägrar att utreda pedofilmisstankarna;

 

Advokat i barnens tjänst from Kanal 100 on Vimeo.