Risk för terrorattack 23 oktober 2019 i Stockholm och andra stora städer, övning Havsörn på gång

2019-10-22 03:41

Ole Dammegård har specialiserat sin forskning på terrorattacker. Han som även WTV har listat ut att terror ofta är knyten till en övning strax innan eller samtidigt, som t. ex. 9/11, 7/7 2005 i London, Utöya, M/S Estonia massmordet och inte minst den islamistiska terrorn på Drottningatan den 7 april 2017.

"Dagen innan attentatet på West minister bridge hade man en övning utförd av företaget Crisis solutions, som är kopplat till militär och underrättelsetjänst. Den suddiga film som media publicerade, filmades av en Bilderbergare. Vilka kopplingar har terrorattentat med reklam. På konferensen Samverkan, berättar säkerhetschefen för länsstyrelsen, att man hade förberett för terrorövning. Ola Slettenmark skickade ut ett mail 7 april 2017 kl 14.52, om förhöjd nivå av terrorhot, en minut innan första larmsamtalet kom. Ole Dammegård, som är världsledande expert inom terrorattentat, blir av någon anledning stoppad och censurerad när han visar på hur upplägget av terrorattacker runt om i världen egentligen har gått till. Vad är anledningen till det kan man undra. Vad är det som gör att information om just attentatet på Drottninggatan plockas bort?" skrivs på YT.

Nu fick Ole Dammegård på Ola Slettenmarks Twitterkonto informationen att operationen Havsörn ska äga rum den 23 och 24 oktober 2019 i Barcelona, London och kanske även Stockholm. Denna säkerhetsövning skulle alltså kunna vara camouflage för en ny omfattande terrorattack, förmodligen från ISIS, som är ett Islamspöke byggd av västliga underrättelsetjänster som Mossad och CIA:

Lyssna även till Ole Dammegårds intervju på Sverige Granskas som drivs av Ulf Bittner:

https://soundcloud.com/ulf-bittner/ole-dammegard-varnar-for-annu-mera-harska-och-sondra-operationer-20191021

Om övningar före terrorn på WTV.

Vad har 9/11, 7/7, Estonia och Utøya gemensamt? En övning!

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.