Chockvalet I Bayern läxa till C och M om de vill prostituera sig till S blir det halvering i nästa val

2018-10-15 20:58

källa

C, L och M bör dra lärdomar av örfilsvalet i Bayern: samarbetar du med den politiska motståndaren (S) bara för att bibehålla invandringspolitiken, straffas du av folket. Det är en tydlig folkvilja i hela Europa och USA att sluta med invandringen. De flesta har själva drabbats eller fattar att andra ha råkat illa ut. Brist på pengar, bostäder, sjukvård och våldtäktsskydd gör att folk har blivit riktigt förbannade.

Sedan början av 1950-talet har CSU inte haft så dåligt resultat. CSU är ett katolskt specialparti i katolska Bayern. Merkels CDU, som finns i resten av Tyskland, är också katolskt dominerat, men inte lika starkt. Bayern har alltid varit det land som förtryckts mest av katolicism.

Men då den katolska kyrkan sedan år 553 (avskaffande av reinkarnationsläran) varit under djävulskt kontroll, har den stött de negativa bakgrundskrafterna, som för närvarande vill förstöra Europa och deras folk genom påtvingad massinvandring.

Vi lever dock i tider där folk höjer sitt medvetande och då lyssnar de inte längre på förjlugna och pedofila katolska präster längre.

Sossarna har ramlat från över 20% i sista Bayernvalet på under 10%. En riktig chock för dem. De lovade i förbundsdagsvalet 2017 att inte igen ha en stor koalition med Merkel, men kröp till korset ändå. Nu fick de kvittensen. Rätt så!

I motsats till det svenska valet har det inte kommit indikationer på valfusk i Bayern.

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.