Kabinettssekreterare Annika Söder bör få sparken, okunnig om Syrienkonflikten

2017-11-14 17:04

källa https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/el9PQ/is-krigare-kan-ha-fatt-hjalp-fly-till-europa

"Kabinettssekreterare Annika Söder uttalar sig i DN förra veckan ””Genom att träffa representanter för den syriska regimen riskerar de att utnyttjas i propagandasyfte av den syriska regimen. I artiklar rörande deras besök påstås det felaktigt att Sverige skulle förhålla sig neutralt i kampen mot Daesh (IS). Sverige är med i den internationella koalitionens kamp mot Daesh i regionen”, skriver hon i ett mejl och fortsätter:

Assad-regimen bär ansvar för hundratusentals människors död och miljontals flyktingar, och har enligt människorättsorganisationer systematiskt torterat och avrättat civila. Detta har den svenska regeringen och världssamfundet återkommande fördömt.” DN

Hon framstår som alltför okunnig i en av dagens viktigaste konflikter, och/eller förmedlar USA-ledningens och terroristernas propaganda-uppgifter. Annika Söder är tyvärr faktiskt ett både okritiskt och alltså okunnigt språkrör för de som startat kriget mot en självständig stat, Syrien, som är en huvudkraft sedan länge i kampen mot terrorismen.

Jag har skrivit många tiotal artiklar om Syrienkriget och förmedlar nedan bara några punkter i detta blogginlägg som legat till sig i några dagar." anklagar Anders Romelsjö på jinge.se

Sedan radar Anders upp en lång lista med fakta under de senaste åren sedan 2011, då angreppskriget mot Syrien startade. Det handlar inte om ett inbördeskrig i Syrien, som White TV har påpekat många gånger.

Romelsjö avslutar sitt mycket läsvärda inlägg:

"Slutord: Det är skandal att Sverige har en kabinettssekreterare som är så fundamental okunnig om kriget i Syrien, och så i avsaknad av nödvändig förmåga till kritisk analys. Nu intar hon ungefär samma attityd som huvudangriparen i detta folkrättsvidriga krig mot Syrien. Hon bör avgå."

mer från jinge.se:   Israel fortsätter med sitt stöd till terroristorganisationen ISIS

Läs även på Global Research:

Raqqa Is Being Slaughtered Silently (RBSS): Russia Blasts US Rape of Raqqa

och

Syrian Army Captured Large Number of ISIS Weapons and Military Equipment “Made in USA”

och på WTV:

Ordvalet inbördeskrig i Syrien ger stöd åt de superbrottsliga inkräktarna;

Därför vill Rothschild förinta Syrien med NWO verktyg;

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.