Alternativjournalist inlåst på Danderyds ökända avdelning 140 för psykiatri om kritik mot NATO

2017-05-15 21:58

källa; är man kritisk mot NATO i Sverige blir man inlåst i psykiatrin och tvångsmedicinerad, precis som i Sovjetunionen

Torbjörn Sasserssons Newsvoice har slagit alarm om den NATO-kritiske alternativjournalisten Annika som spärrades in på den slutna psykiatriska avdelningen 140 i Danderyds sjukhus, Stockholm. Den är ökänd för att ha "patienter" som inte hör dit. Jag har haft flera klienter som har låsts in på den slutna psykiatriska avdelningen 140 mot sin vilja, som uppvisade tydliga mind control problem. Läkarna, personalen och domarna i förvaltningsdomstolarna tog inte ens emot vår bevisning att "patienterna" kunde ha fallit offer för modern lömsk teknologi och därmed inte vara sjuka. Vi framförde massiv och tung bevisning som de arroganta läkarna och domarna inte ens tittade på. De borde få sparken med omedelbar verkan!

Nu sitter enligt Newsvoice igen en frisk människa där för att tysta hennes kritik mot NATO och dess hemliga Stay Behind arm i Sverige, Arla Gryning, (länken på Google är igen försett med ett lögnaktigt rött 404 felmeddalnde trots att inslaget går att få fram via Chrome och andra.)

Detta bekräftar vad Simon Parkes ha sagt sedan årsskiftet, att de negativa bakgrundskrafterna nu för sista gången försöker förtvivlat att vända rodret med alla kriminella medel, så att de inte fortsätter att förlora makten.

"Fallet Annika handlar om en kvinna som just nu sitter inspärrad på Danderyds slutna psykiatriska avdelning. Hon säger att frihetsberövandet skedde strax efter att hon publicerat ett pressmeddelande på MyNewsdesk. Hon säger att NATO trakasserar henne. Psykiatrin förklarar allt som vanföreställningar.  ....

Sedan hände något som förändrade allt för Annika. Söndagen den 11 mars fick NewsVoice ett SMS.

”Hej Torbjörn, vill väldigt gärna prata lite med dig om artiklarna som jag ska skriva för er. Det ska handla om Natos Staybehind och om om hur Säpo aktivt manipulerar och motarbetar barns och kvinnors rättigheter. Intresserad?”

Annika skriver sedan att hennes mail inte når fram till de journalister som hon tidigare försökt kontakta och att jag inte ska bli förvånad om jag inte kan nå henne. Hennes sociala konton har hackats, något som Facebook ska ha bekräftat. I nästa SMS skriver Annika att hennes projekt om Staybehind gjort att hon anklagas för att ha psykiatriska problem och att hon inom kort kan tas in för psykiatrisk tvångsvård.

Några dagar senare besannades Annikas prognos. I månadsskiftet mars-april hämtades Annika av polis och en låssmed vilka bröt sig in i hennes lägenhet i Täby. Annika ringde upp NewsVoice och det gick att höra hur de arbetade på dörren i bakgrunden. Därefter hade vi endast SMS-kontakt. Annika togs in mot sin vilja på den slutna avdelningen nr 140 på Danderyds sjukhus. Öppenvårdsläkaren ringde in att polisen skulle hämta henne.

NewsVoice har så här långt besökt Annika två gånger på avdelning 140 och undertecknad kallades som vittne till förvaltningsdomstolen som tagit upp Annikas överklagan. Hon överklagade beslutet om att hon skulle hållas kvar i tvångsvården. Det nya beslutet som togs var att fortsätta hålla henne instängd mot hennes vilja.

Vi berättar historien om Annika som tagits in i svensk psykiatrisk tvångsvård efter att hon börjat undersöka NATO:s metoder. Psykiatrin anser att hon lider av vanföreställningar, eftersom de anser att det saknas bevis för hennes påståenden. (rött genom WTV)

Men psykiatrins uppfattning ifrågasätts. Hur kan det vara möjligt att en person blir omhändertagen för tvångsvård med motiveringen: ”Nu har hon skrivit i sociala medier igen” och att hon ska ha vanföreställningar. Var går gränsen mellan en vanföreställning och en fri åsikt, en uppfattning eller en observation?"

Fallet bevisar igen att psykiatrin är rena kvacksalveriet. Även om Annika inte skulle ha bevis för sina påståenden betyder detta inte att hon är psykiskt sjuk. Förmodligen blir hon behandlat med psykofarmaka, som bevisligen inte hjälper, utan på lång sikt försämrar patienternas läge, de som verkligen är sjuka. Allt prat om kemiska obalanser i hjärnan är nonsens. Vi vet från vår gedigna mind control forskning att hjärnan arbetar med magnetiska skalärvågor. Därför är magnetiska metoder de mest lovande inom psykiatrin, men i dagsläge tyvärr bara på nybörjarnivå.

P.S.: OBS! Nu har även kommentarsfunktionen till Newsvoice inslaget om Annika M. och mitt e-mejl till Torbjörn Sassersson saboterats!

In English:

Annika Möllström kidnapped by psychiatrists after Sweden had stolen her child for NATO Stay Behind

Andra varningar för psykiatrin på WTV:

Psykiatri är avancerat kvacksalveri, nya rön från Dr. Breggin;

BUP vill elchocka ännu fler barn;

Förbjud elchocksbehandlingar (ECT) omedelbart: kvacksalveri och misshandel!

Psykiatrin avancerat kvacksalveri;

Boken Pillerparadoxen visar att psykofarmaka vållar psykiska sjukdomar istället för att bota dem;

Psykedeliska droger kan bota psykiska sjukdomar;

Ayahuasca-medicinen bör tillåtas i hela världen;

Tortyr-maffia har alltid styrd psykiatrin;

Dr. Joanna Moncrieff: inga kemiska läkemedel/neuroleptika inom psykiatrin!;

Psykiatrins bibel DSM är kvacksalveri;

Placeboeffekten kan enklast förklaras med magnetiska skalärvågor;

Junk DNA no Junk at All!;

Röster i huvudet är ingen psykisk sjukdom utan militärens mikrovågor eller ultraljud;

USA tvingar sin militär vara försökskaniner för psykiatrin;

Prof. Meyl detected DNA-Wave and Scalar Wave Biology;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.