USA en tortyr-stat, CIA whistleblower John Kiriaqoou har bevisen. Krossa CIA!

2017-02-21 00:00

USA är ingen rättsstat, utan en extremt kriminell tortyrstat. Hoppas att Trump lyckas ändra på det. Han borde krossa CIA, vilket Kennedy ville. Detta ledde till att de mördade honom.

John Kiriaqoou är en modig CIA whistleblower som bevisar att USA:s president Bush junior gav tortyrorder, att CIA har hemliga tortyrprogram och att CIA ljuger genom att påstå att tortyr tar fram viktig information. Så är inte fallet!

Insändare från en White TV tittare:

Trump själv uttalade att han tyckte att tortyr var effektivt, men han gav upp försöken att driva igenom det som en officiell order när en hög militär inte höll med honom att tortyr var effektivt för att få fram sanningen. Att bjuda på en cigarett och uppträda mer respektfullt var mer framgångsrikt för att få folk att tala. Jag undrar hur upplyst / oupplyst Trump är. Eller spelar han dum ibland och låtsas vara mer okunning än han egentligen är och uppträda som en skicklig pokerspelare? (Ett sätt att finta de som annars skulle göra en JFK mot honom om han sade rakt ut hela tiden vad han visste.) Av vissa uttalanden, och på det sätt han säger dem (studier av kroppsspråk och tonfall) verkar han vara lite väl oupplyst, vilket ändå förvånar mig. Jag trodde att han var mer upplyst. Kärleksbudskapet i nya testamentet verkar han inte ha tagit till sig helhjärtat, hur mycket han än bekänner sig till sin kristna tro. Det är för mycket dömande, oförlåtelse över honom. Kärlek och förlåtelse är vägen till helande av världen. Allt är Ett. Att skada någon annan är att skada sig själv. Folk går omkring och är osams med till och med syskon - utan att förstå att de aldrig kommer undan att - förr eller senare - behöva ta itu med det man undviker nu, för vi möter varandra i nya inkarnationer och fortsätter med det vi vägrar försonas kring i denna inkarnation. Åter till ämnet tortyr: Man kan ju läsa andras tankar, och därför kan man få fram all information man vill komma åt - utan att ens överväga att använda tortyr. Märkligt om Trump inte känner till det. Därmed har tortyr en dold agenda, dvs ett annat syfte än att få fram sanningen, eftersom sanningen får man fram genom att läsa andras tankar. Du har själv tagit upp saker åt det hållet, Henning, med artiklar om Mind Control. Den som kan tala med telepati kan också läsa andras tankar. Svårare än så är det inte. Sedan finns det som bekant många andra sätt att komma åt vad vi tänker och vet.

Jag håller med. Tortyr görs för att ge mat/energi åt demoner och annat patrask från den fjärde dimensionen.

Tack till en trogen WTV tittare för tipset.

USA ingen rättsstat, FBI sprängde Oklahomas Murrah hus, Timothy McVeigh Sheep Dipped;
 

Du måste logga in för att kunna kommentera.