SAS och Frankfurt Airport kollar inte pass längre

2015-11-29 22:44

källa

När jag ikväll flög hem från en rysk mind control konferens i Wartenberg med SAS flighten från Frankfurt kl. 19.50 var det för första gången under min 40-åriga flygerfarenhet, att jag inte blev passkontrollerat på ett internationellt flyg. Jag kunde lätt ha givit mitt boardingkort till någon annan. Jag klagade hos kabinpersonalen om detta men de hade ingen aning om det och tyckte också att det var obehagligt i dessa tider. Mina grannar i flygstolen bekräftade, att de inte heller hade fått visa upp sina pass.

Tidigare har det alltid varit så noga med att visa sitt pass under internationella flyg, även inom Schengen, vilket jag tyckte var fräckt. Ibland enerverades man med att visa upp passet vid tre olika ställen innan man fick kliva ombord på planet.

Det är naturligtvis ingen slump att passkontrollen slopats i Frankfurt flygplatsen eftersom de mörka bakgrundskrafterna vill tvinga på Europa så mycket migranter som möjligt, helst unga soldater utan uniform, som sedan skall ta över makten i Sverige och Tyskland.

Mer om detta inom kort på White TV.

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.