Många jihadister utan skägg minglar bland migranter, se inslaget hos Ivans Blogg

2015-11-26 00:04

Ivan Björn, som också är invandrare, har en mycket läsvärd blogg, Ivans Blogg, som White TV tidigare refererade till. Idag har han ett mycket intressant inslag om hur många jihadister glömt att sudda ut sina terroristspår på sociala media efter att de kommit till Europa:

Nya ansikten i den europeiska familjen

Genom att publicera detta dokument vill jag inte på något sätt döma dessa ”flyktingar”. De gör bara det som de är manipulerade till av dem som styr världen.
Detta är ytterligare en droppe som avslöjar de styrande, militären och underrättelsetjänster i Europa, som spelar åt allmänheten ett enormt skådespel genom att göra razzior så att vi tror att de är angelägna att ”tillfångata terrorister.”
För de styrande är inte angelägna om något, tvärtom. Den franska staten visste långt i förväg allt om ”terrorister”, som har enligt franska myndigheter ”anfallit” Paris, men de har inte förhindrat detta – tvärt om de har samarbetat genom att nyttja deras tjänster… och fortsätter med att tillåta dem att utan hinder komma till Europa därför att det passar deras - /styrandes/ syften.
När en vanlig bloggare kan hitta på internet så många personer med ett bestämt bakgrund, skulle inte underrättelsetjänster och regeringar i olika länder veta om detta?
Se en artikel på engelska om Paris attentat på följande länk: http://www.prisonplanet.com/it-was-a-complete-failure-france-admits-intelligence-disaster.html
=orgonet=

Är du flykting och har du bestämd dig att fly till Europa glöm inte att städa bland foton på din Facebook!
För er kära läsare har jag sparat en hel serie bilder av den nya europeiska familjen. Dessa människor flyr från krigets härjningar och destruktion. Under svåra och omänskliga förhållanden korsar de medelhavet, olika gränser för att komma till sitt nya hem. Dock inte alla har hunnit sudda ut olämpliga bilder av deras förflutna liv.

En jihadist som klädde sig i tröja, har blivit en vanlig medborgare i Sydeuropa. Ingen kan se skillnaden.
Av hans gamla kläder är det bara ringen och skägget kvar.
Betydligt fler bilder hittar ni på Ivans blogg. Tack för tillståndet att återpublicera inlägget!

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.