Alla som inte röstar på SD medansvariga för dagliga hemska våldtäkter i Sverige

2014-11-28 03:19

"Tre män med härkomst från Mellanöstern åtalas nu för en synnerligen bestialisk gruppvåldtäkt på en svensk flicka i närheten av Tensta i somras. Enligt åtalet tryckte männen, tillsammans med flera andra okända personer, upp en pistol i flickans mun medan de turades om att våldta henne." alarmerade ofria Fria Tider i kväll.

"Den grova våldtäkten ägde rum 19 juni i en kolonistuga på Järvafältet, ett grönområde som omringas av förorterna Husby, Rinkeby och Tensta. Männen ska under hotfulla och våldsamma former ha hållit fast flickan och turats om att våldta henne vaginalt och oralt.

När flickan skrek ska en av de åtalade, påhejad av de andra deltagarna, ha tryckt upp en pistol eller ett pistolliknande föremål i hennes mun.

– Om du inte är tyst ska jag döda dig, ska han ha sagt.

Efter att de var klara med de upprepade våldtäkterna tryckte någon upp föremålet i flickans slida så att hon fick skador i underlivet, enligt åtalet.

Därefter ska en av de åtalade, en iranier, tillsammans med en annan oidentifierad person, ha släpat med sig flickan in i en bil och kört henne till en källarlokal på Ljungplan i Rinkeby, där de grova övergreppen fortsatte. Under hot om våld våldtog den ene mannen flickan oralt samtidigt som den andre våldtog henne vaginalt, enligt åtalet. .......

Hon var inte bekant med de misstänkta sedan tidigare.

Det tre männen, 18, 19 och 21 år gamla, åtalas nu för grov våldtäkt och medhjälp till grov våldtäkt. Enligt flickans vittnesmål deltog dock flera andra personer i gruppvåldtäkten, som ska ha pågått i timmar. I mitten av september häktades sex personer, inklusive de nu åtalade, för brottet, och polisen misstänkte då att det kunde röra sig om ännu fler gärningsmän."

Dessa vidriga våldtäkter är ett direkt resultat av den kriminella invandringspolitiken. Det är bevisat trots uteblivna undersökningar att invandrare från Mena-länder står för de flesta utomhusvåldtäkter i Norden. Detta är föga förvånande med hänsyn till den vidriga kvinnosyn som råder i Mellanöstern och Nordafrika.

Sverige släpper in hundratusentals folk från dessa länder utan att veta vilka de är. Över 90% av invandrarna slänger sina ID-handlingar. På så sätt invaderar massor med kriminella Sverige istället för dem som verkligen behöver skydd. Dessutom bryter de och Sverige mot de europeiska och svenska invandringslagarna.

Politiker, journalister och ofta domare bildar en kriminell allians i Sverige genom att främja den förödande invandringspolitiken och -brottsligheten. Förmodligen kommer de misstänkta gärningsmännen få extremt milda straff eller inga alls och är ute snart igen för att kunna begå nya brott, vilket är meningen. Alla invandrare som begår grövre brott borde utvisas. Då hade de här våldtäkterna inte ägt rum.

Få av de etablerade media har rapporterat om fallet ovan.

AB hade ett inslag utan att nämna det viktigaste, att de misstänkta gärningsmännen kommit från Mena-länder och inget ord om polismannen Anders Göranzons kommentar att det var en av de värsta våldtäkter han ­jobbat med under sina 22 år.

Så ser en Google sökning ut med namnet på polismannen Anders Göranzon som leder undersökningen:

Enbart SD är en äkta opposition i Riksdagen, men tyvärr under Israels kontroll. Vi kan bara hoppas att sionisterna inte styr SD-ledningen att avstå från att fälla Löfvens budget den 3 december 2014. Över 70% av SD närstående, de flesta röstade i protest, vill att SD ger Löfven en smocka. Löfven vet inte vad demokrati är. Annars skulle han respektera viljan av alla som står bakom Sveriges tredje största parti. SD har mest att vinna på nyval. Men även Löfven kommer att profitera därför att ingen törs rösta på de huvudlösa moderaterna.

Feminister tiger över att det sker ca.100 våldtäkter dagligen i Sverige som ett direkt resultat av invandringspolitiken, vars syfte det är att förstöra Sverige.

Svenska feminister är fega kräk!

Se även på White TV:  Fy, FI förråder flickor!

Våldtäkter i Sverige kan enbart minskas när tankekontroll och okontrollerad invandring stoppas;

Feminister för fega att kritisera invandringspolitiken;

Det mest ödesdigra valet någonsin: Sverige under svåraste attack!;

Invandringspolitiken förstör Sverige - och det är meningen;

Expressen främjar den kriminella invandringspolitiken med olagliga metoder;

Demokratins dödgrävare Expressen huvudansvarig för terrorbomben mot SD-politiker;

Invandrardiktaturen Sverige stödjer Israels rasism genom att ta in afrikaner;

Behandlingen av SD bevisar att Sverige är en skendemokrati;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.