NSA skapade och kontrollerar Bitcoin i kampen mot kontanter, guld och silver

2018-01-16 19:52

 

källa

Yrsa Häggströms Bakon Kulisserna hade en bra översättning av en Natural News artikel om att NSA är bakom Bitcoin. NSA, National Security Agency, blev mycket känd och avslöjad tack vare Edward Snowden. När en stat kallar något för "säkerhet" är det precis tvärtom, den myndigheten skapar direkt osäkerhet för sina och andras medborgare. NSA har t.o.m. ett eget killer-team, för de blöta uppgifterna. (det är knepigt att kopiera text från Bakom Kulisserna)

"Med det som utgångspunkt, så har det nu blivit mer och mer uppenbart att Bitcoin kan vara skapad av NSA (Nationella Säkerhetsmyndigheten), och rullades ut som ett “normaliserat” experiment för att få allmänheten att vänja sig vid digital valuta. När denna valuta väl är etablerad kommer världens fiat-valutor att utplånas i en arrangerad skuldkollaps (se längre ner för händelseutvecklingen), som sedan kommer att ersättas med en av regeringen godkänd kryptovaluta med spårning av alla transaktioner och digitala plånböcker av västvärldens regeringar.

Matematiker på NSA beskrev detaljerat “digitala kontanter” för 20 år sedan

Vilka bevis stödjer denna uppfattning? Först, ta en titt på på detta dokument med titeln, “How to make a mint: The cryptography of anonymous electronic cash.” Detta dokument, utgavs 1997 — ja, för tjugo år sedan — och beskrev detaljerat den allmäna strukturen och funktionen av kryptovalutan Bitcoin.

Vem auktoriserade detta dokument? Försök att inte bli shockad när du får reda på att det var auktoriserat av “matematiska kryptografer på Nationella Säkerhetsmyndighetens byrå för säkerhetsforskning på information och teknologi.”

NSA, med andra ord, beskrev detaljerat viktiga delar av Bitcoin långt innan Bitcoin blev en reell verklighet.

........

NSA skrev också den krypterade algoritmen vid överföringar som används av Bitcoin för att säkerställa alla transaktioner

Utöver det faktum att NSA författade ett tekniskt dokument om kryptovaluta långt innan Bitcoin blev verklighet, är de också skapare av krypteringsalgoritmen SHA-256 som varje transaktion av Bitcoin i världen är beroende av. Som The Hacker News förklarar. “Intigriteten av Bitcoin hänger på en krypteringsalgoritm som kallas SHA-256, som designades av NSA och publicerades av det Nationella Institutet för Standard och Teknologi (NIST).” The Hacker News tillägger också:

Om du antar att NSA gjorde någonting med SHA-256, som ingen utomstående forskare har upptäckt, då får du förmågan, med trovärdiga och påvisbara åtgärder, att se att de har förmågan att förfalska transaktioner. Det som är riktigt skrämmande är att om någon hittar ett sätt att riktigt snabbt störa ut eller skapa kollisioner i SHA-256 utan att använda brutal styrka eller en mängd av hårdvara, då kan de ta kontrollen över nätverket.sade forskaren i Kryptografi, Matthew D. Green på Johns Hopkins Universitetet.

Med andra ord, algoritmen för SHA-256, som skapades av NSA, har i verkligheten ett kryphål för att knäcka krypteringen och det skulle innebära att NSA skulle kunna stjäla allas Bitcoins närhelst de vill. (Kalla det för “Dagen Noll.”)"

Se även på WTV:

NSA controls Bitcoin. NSA can legally take your Bitcoins with secret codes;

 

White TV avråder från Bitcoin: luktar pyramidspel;

Nya pyramidspel anklagelser mot Bitcoin = Ponzi Scheme;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.