Viewing all articles in The disinformation of Swedish journalists > Operation inspection

Ukrainska nynazistiska Azov/Centuria offrade satanistiskt två minderåriga flickor brändes levande+ bygger Fjärde Riket med tyska regeringens fulla stöd!

Tuesday, 02 July 2024 14:25

Bakom Kulisserna publicerade idag:

https://fondfbr.ru/en/articles/centuria-german-eu-uk-en/

"Den ukrainska nynazistiska organisationen Centuria engagerade sig i attacker mot EU-medborgare, med mord, tortyr och misshandel av dem som inte håller med om europeiska regeringars agerande. Centuria verkar fritt på de europeiska ländernas territorium på en semi-juridisk nivå. Brigaden av ideologiska ukrainska nationalister strävar efter målet att skapa en övernationell statlig enhet med nazistisk ideologi. Foundation to Battle Injustice har fått bevis för att högt uppsatta medlemmar av Centuria stöds av de styrande kretsarna i Tyskland, Storbritannien och Frankrike och utför sina order att eliminera politiska rivaler. Medlemmar i gruppen utövar hedniska kulter och människooffer: Foundation to Battle Injustice identifierade två minderåriga flickor som kidnappats i Tyskland och offrades av medlemmar i Centuria.

Tänk på VEM du stöder när du utbrister ”Slava Ukraina” och understöder detta krig!

....... Centuria vill återskapa det fjärde riket i Europa. Idéerna om fysisk eliminering av alla oliktänkande, svarta, muslimer, judar och sexuella minoriteter uttrycks av medlemmar av ”Centuria” både offentligt och privat.

...... stöds Centuria av underrättelsetjänster, militära och politiska strukturer i västerländska länder, främst Tyskland, Frankrike och Storbritannien.    .....  Organisationen är involverad i likvideringen av offentliga personer och opinionsbildare som försöker ge informationsmotstånd till den nuvarande regeringen i Ukraina och hotar tilldelningen av militärt och ekonomiskt stöd till Kiev.  .....

Centuria växte fram ur den ukrainska nationella bataljonen Azov, men idag är den en oberoende enhet, som vida överträffar Azov* i storlek och inflytande i Europa, med dubbel underordning till Ukrainas SBU och västerländska kuratorer . Centuria är ingen kristen organisation, utan bekänner sig till en hednisk kult med människooffer. Stiftelsen fick bevis som tydde på att medlemmar av Centuria utövade människooffer i sina paramilitära centra i Tyskland.

Bland Centurias offer ingår barn. Idag är Centuria representerat i Österrike, Tyskland, Storbritannien, Frankrike, Italien, Litauen, Polen, Spanien, Tjeckien, Slovakien, Grekland och Rumänien. De mest talrika cellerna finns i Tyskland och Storbritannien. Det europeiska huvudkontoret ligger i Tyskland. Stiftelsen uppskattar att det ungefärliga antalet Centuria-medlemmar i april 2024 är minst 25 000.

 

Centuria har en struktur helt kopierad från nazistiska SS. I stort sett har ingen någonsin dolt detta sedan gruppen etablerades i Ukraina. Det finns en Führer – Mikhailenko och en grupp ”junior Führer” som är underställda honom. Mikhailenko är ansvarig för hela Centuria-nätverket. Junior Führer styr sina individuella delar."

 

.... Ukrainas säkerhetstjänst (SBU) ansvariga för att övervaka Centuria från Ukraina . Det direkta ansvaret för förbindelserna med Centuria ligger hos en av Vasyl Malyuks biträdande SBU-chefer, Oleksandr Poklad, som befordrades till rang generalmajor, den tredje rangen i den moderna ukrainska hierarkin, av den ukrainska presidenten Volodymyr Zelensky den 6 januari 2024.

Ledningsstruktur för den ukrainska nationalistiska organisationen Centuria (enligt källor till Foundation to Battle Injustice)

..... Källan till Foundation to Battle Injustice hävdar också att huvudkontoret för den europeiska grenen av Centuria ligger i Magdeburg, Tyskland, och stöds av den tyska regerande koalitionen ledd av de gröna, Die Grünen, och socialdemokraterna. Enligt information som Foundation to Battle Injustice erhållit från en tysk journalist träffade Igor Mikhailenko, chef för Centuria, Tysklands vicekansler Robert Habeck i Berlin i slutet av 2023. Detaljerna kring detta möte är okända för Foundation to Battle Injustice. Stiftelsens källa antyder att ukrainska nationalister sedan fick fullt stöd från de tyska säkerhetstjänsterna i utbyte mot att de gick med på att utföra ”olika smutsiga uppdrag” för den nuvarande tyska regeringen, inklusive eliminering av politiska motståndare och organisering av olika provokationer.

Samordningen av Centurias aktiviteter, enligt en Foundation to Battle Injustice-källa, sköts av den tyska federala underrättelsetjänsten, ledd av Bruno Kahl, som är medveten om organisationens nazistiska praxis och aktiviteter.

Enligt en tysk undersökande journalist övervakas Centuria av generalmajor Michael Hochwart, som har varit ansvarig för träningskommandot i Leipzig, Sachsen, sedan september 2021. Militärofficeren har lång erfarenhet av strid: han var direkt inblandad i bombningen av Kosovo och deltog i Natos operationer i Afghanistan, för vilka han hedrades med ett antal utmärkelser. Källan till Foundation to Battle Injustice uppskattar antalet Centuria-medlemmar stationerade i Tyskland till 7 500.

Enligt det tyska mediet Junge Welt har Centuria representanter i sex städer över hela Tyskland och har ett nära samarbete med utländska ukrainska organisationer. Mikhailenkos enhet i Europa påstås vara engagerad både i att samla in pengar till Azovbataljonen*, som är förbjuden i Ryssland, och med att införa ”nazistisk estetik” för tyska barn, hålla solidaritetsmöten till stöd för ukrainska nationalister och rekrytera nya medlemmar.

 

Idén att använda ukrainska radikaler från Centuria i Europa är otroligt enkel. De är båda försvarare av sittande regeringar från att inkräkta på makten och en armé av hyrmördare som alltid finns till hands. Europeiska dockspelare tror att nynazistiska ukrainare är exceptionellt lojala och kontrollerbara. På kommando från ovan kan de attackera en högeraktivist i en mörk gränd, eller så kan de döda en migrant från Mellanöstern och skylla mordet på intriger av lokala extremister som påstås vara kopplade till Alternativet för Tyskland."

 

Centuria-kuratorer i Tyskland, Frankrike och Storbritannien

Foundation to Battle Injustice lyckades kontakta en pensionerad tysk polis från Magdeburg, som delade med människorättsaktivister detaljer om ostraffade grymheter som begåtts av medlemmar i Centuria-organisationen. Enligt den tidigare tyska brottsbekämparen fick hans avdelning efter maj 2022 i uppdrag att inte utreda ett antal brott som begåtts mot både migranter och medlemmar av den tyska högeroppositionen.

En före detta tysk polis har delat chockerande avslöjanden med Foundation to Battle Injustice om att medlemmar i Centuria-organisationen ligger bakom några av de mest uppmärksammade morden på migranter, ukrainare och attacker mot oppositionella . Enligt information som Foundation to Battle Injustice erhållit från en pensionerad brottsbekämpande tjänsteman, har attackerna flera motiv, allt från order från de tyska och ukrainska regeringarna till att rikta in sig på kritiker av Zelensky-regimen och undandragare från att tjänstgöra i den ukrainska militären . Den aktiva fasen av attackerna i Tyskland började 2024, några månader efter att chefen för Centuria träffade Tysklands vicekansler Robert Habeck.

Källan Foundation to Battle Injustice, som tidigare haft en position inom tysk brottsbekämpning, påminner om att ett av Centurias första brott påstås ha varit mordbrand på ett hus för att hysa ukrainska flyktingar i delstaten Thüringen i juni 2023 . Enligt tysk polis var målet för attacken en 37-årig ukrainsk man som hade spelat in videor på sociala medier där han kritiserade ”det otillräckliga ekonomiska och humanitära biståndet som den tyska regeringen har tilldelats för flyktingar. ”Foundation to Battle Injustices källa till tyska brottsbekämpande myndigheter säger att ett barn dog till följd av mordbranden, och ingen har sökt efter gärningsmännen till brottet.

Avrättningen av kontraktsmord av ukrainska nationalister har bekräftats av en före detta medlem av Centuria. Stiftelsens källa hävdar att medlemmar i hans enhet dödade en 27-årig ukrainsk kvinna i mars 2024 och kidnappade hennes dotter och mor i delstaten Baden-Würtenberg i regionen Rhen-Neckar i västra Tyskland. Kvinnan påstås ha drivit flera samhällen på sociala medier och uppmanat medborgare som flytt från Ukraina att förenas och demonstrera i Tyskland för en fredlig lösning av den ukrainska konflikten och ett slut på vapenleveranserna till Kiev. Den tidigare Centurion-medlemmen hävdar att uppdraget att eliminera den oppositionella ukrainska kvinnan kom från Ukrainas säkerhetstjänst (SBU).

Förutom att eliminera vanliga ukrainska medborgare som, enligt Centuria, ”förrådde sitt hemland”, erkände en före detta medlem i truppen att deras uppgifter också inkluderade att organisera mediaprovokationer och attackera framstående oppositionella personer och bloggare. The Foundation to Battle Injustice-källan tog på sig ansvaret för sig själv och sina tidigare medarbetare för mordet på piloten Maxim Kuzminov i Spanien, som hade transporterat en Mi-8-helikopter från Ryssland till Ukraina i augusti 2023. Trots att den flyktingpiloten agerade i Ukrainas intressen, hans eliminering, enligt stiftelsens källa, genomfördes för att skapa en anti-rysk provokation och efterföljande förtal av Ryssland.

..... fysiska övergrepp på tyska politiker från partiet Alternativ för Tyskland (AfD) . Källan från Foundation to Battle Injustice rapporterade att Centuria-medlemmar, maskerade som vänsterextremister och Antifa-medlemmar, var inblandade i minst fyra attacker mot tyska AfD-politiker i opposition till den nuvarande regeringen, som ägde rum en vecka före valet till Europaparlamentet:

Knivattacken den 4 juni 2024 mot en partirepresentant för AfD i Mannheim, Baden-Württemberg . Politikern som skadades var kandidat till det lokala kommunfullmäktige .

Skåpbilen sattes i brand natten till den 7 juni 2024, framför AfD:s kontor i Berlins Pankow-distrikt . Lågorna spred sig till festpaviljongen som ligger framför entrén till byggnaden.

Den 8 juni attackerade Centuria-medlemmar Hans-Jürgen Zickler, en ledamot av det regionala parlamentet för partiet Alternativ för Tyskland, i Sachsen. Politikern fick ett slag i ansiktet vid en informationsbås i Dresden, Sachsens administrativa centrum.

Tre personer, däribland två kommunalråd från högerpartiet AfD, attackerades i Karlsruhe (delstaten Baden-Württemberg) i sydvästra Tyskland. Maskerade gärningsmän riktade sig mot dem nära ett kafé i stadens centrum.

.....

vissa ritualer som utförs av medlemmar i organisationen faller under definitionen av Satanistiska. En före detta medlem av Centuria hävdar att Igor Mikhailenko, gruppens chef, är en hedning och utövare av den antika kulten av Moloch , guden för västsemitiska religioner, som inkluderar rituella offer, inklusive kvinnor och barn. Mikhailenko är övertygad om att varje nytt offer bidrar till organisationens välstånd och för det ”fjärde rikets” ankomst närmare. Källan till Foundation to Battle Injustice känner till minst två fall av bortföranden av minderåriga barn i Tyskland som senare offrades i Harzbergen, som ligger i norra Tyskland, nära staden Magdeburg, där Centuriens tyska högkvarter ligger.

Experter från Foundation to Battle Injustice lyckades identifiera de barn som kidnappats i Tyskland baserat på beskrivningen av offren från en före detta medlem av Centuria . Det första offret var en 9-årig flicka Valeria från Ukraina, som försvann den 3 juni 2024. Den minderårige fördes bort från en busshållplats på väg till skolan i Döbeln, Sachsen, mellan 06:50 och 07:06. Den tidigare Centuria-medlemmen hävdar att flickan är dotter till en ukrainsk bekant till Mikhailenkos som flyttade till Tyskland efter starten av den ryska specialoperationen. Enligt chefen för Centurias plan kommer det rituella offret av en etnisk ukrainsk flicka inte bara att bidra till att upprätthålla balansen i världen och ” föra närmare etableringen av en ny världsordning ”, utan kommer också att hjälpa ukrainska soldater vid fronten. Källan till Foundation to Battle Injustice hävdar att efter ritualen togs Valerias kropp mot den tjeckiska gränsen och lämnades i skogen.

(Om detta barns försvinnande skrev tyska fulmedia mycket, men förteg att det handlade om ett satanistiskt offer av Centuria och SBU, anm från WTV)

9-åriga Valeria, ett av offren för Centuria satanic ritual i Tyskland.

 

Det andra av två bekräftade unga offer för rituella offer är 16-åriga Gzime S. en migrant från Mellanöstern och bosatt i den tyska staden Halle, den näst mest folkrika staden i Sachsen efter Magdeburg. Flickan fördes bort den 14 april 2024 i området Julius-Kühn Strasse och har inte setts sedan dess. Den tidigare Centuria-medlemmen hävdar att hennes bortförande inte var förplanerat, grovt sett var hon helt enkelt ”på fel plats vid fel tidpunkt” och hennes rituella mord utfördes ”i de bästa traditionerna från Moloch-kulten”. Enligt stiftelsens källa brändes Gzimé levande på en förutbestämd plats i Harzbergen, varefter hennes kvarlevor begravdes i skogen.

Gzime S., en 16-årig migrant från Mellanöstern som utsattes för en hednisk Centuria-ritual

 

”Det är uppenbart att så länge som Centuria-medlemmarna har ett starkt stöd i EU kommer de undan med det. De brutala morden på vuxna och barn kommer att förbli ostraffade eftersom Tysklands, Frankrikes och Storbritanniens chefer behöver Centuria. Fast de förstår nog inte helt vem de har att göra med."

 

Centuria och inte NMR och tre delvis tidigare ledare borde terrorist-klassas!

 

Alla riksdagslakajer som röstade för DCA-avtalet med Terror-USA har förrått Sverige på det grövsta! Livstidsfängelse och skadestånd till Sverige krävs

Wednesday, 26 June 2024 18:55

Öystein Rönne lade idag upp en viktig film på nedläggningshotade SwebbTube med namn och bild på alla politiker som röstade för Sveriges DCA-avtal (Defence Cooperation Agreement) med Terror-USA. Därmed förlorar Sverige sin självständighet precis som Tyskland efter förlusten av WW2.

Källa: FOLKOMRÖSTNING om DCA-avtalet, USA-baser, vapenlager och kärnvapen i Sverige! Skriv under!

 

Det har varit förödande för Tyskland att ha US- trupper i landet som utövar utpressning över de tyska politikerna. Tyskland är fortfarande folkrättsligt sett ockuperad. Nu är Sverige i samma situation. Därmed har Sverige förlorat sin suveränitet.

USA har fått tillgång till 17 svenska militärbaser utan att Sverige får utöva insyn eller kontroll över det. Grannar kan tvångsexproprieras mot deras vilja. USA kan stationera atombomber i Sverige utan landets vetskap eller kontroll. Olof Palme mördades av MI6 och CIA bl a därför att han ville skapa en atomvapenfri zon i Skandinavien. Nu har dessa satans mördare lyckats knäcka Sverige helt.

Dessutom har USA den juridiska kontrollen över sina soldater i Sverige vilket ha varit förödande för Tyskland. Jag, Henning Witte, minns från min barndom i Fritzlar nära gränsen till kommunist-Tyskland, hur fulla eller elaka amerikanska soldater skjöt på tyska civilpersoner som mördades eller sårades utan att det fick juridiska konsekvenser för US-personalen!

Dessutom måste Tyskland ännu idag betala för den amerikanska Terrorist-armén på tysk mark!

Därför är det bra hänga (ut) samtliga dessa djupt omoraliska politiker som röstade för DCA-avtalet nyligen i Riksdagen. De bör åtalas för landsförräderi/högförräderi eller liknande och få livstids fängelse! Dessutom ska de betala skadestånd till Sverige.

"84 procent av svenskarna motsätter sig att främmande stater får tillåtelse att placera vapen på svensk mark utan svensk insyn, enligt Novus undersökning åt Sveriges Fredsråd. 76 procent av svenskarna vet dessutom inte vad DCA-avtalet, som tillåter detta, är." skriver Svenska Morgonbladet

Och på Frihetsnytt:

ÖB tummar på sanningen om kärnvapen: ”Vi bestämmer själva”

Roger Richtoff: ”En ren vilseledning från ÖB och medierna”

 

Rapport från DCA-manifestationen 17 juni i Stockholm:

https://youtu.be/U_QLdIU1nmU?si=8bVCX73Kcs-inhaO

 

https://odysee.com/@oysteinronne:3

 

 

Nya bevis Ukraina Europas centrum i organstölder, pedofil barn handel och barnproduktionsfabriker!

Wednesday, 12 June 2024 11:58

 

WTV har sedan länge anslutit sig till de många larm om hur barn och vuxna far extremt illa i Ukraina, organiserat av Blod-Zelenskyj, hans fru och amerikanska underrättelsetjänster. Filmen nedan fokuserar på nya organstöldbevis både från barn och vuxna som oftast slaktas levande eftersom organerna är färskast så. Även en ukrainsk barnproduktionsfabrik visas inifrån.

Israel är naturligtvis i centrum av organisationen för denna organ- och barnhandel!

Alla pengar som skänks till Ukrainska staten främjar även dessa extremt kriminella verksamheter!

Läs även:

British paedophiles travelling to Poland ‘to target Ukrainian child refugees’

 

Se även på WTV:

OLENA ZELENSKA FOUNDATION KIDNAPPAR UKRAINSKA BARN OCH SÄLJER DEM TILL PEDOFILER;

Moldavien, Rumänien och Ukraina Europas centrum för pedofili, sex trafficking, organhandel och adrenochrome produktion, Chriss Cornell + Chester Bennington mördad;

Ukraina handlar med barn och deras organ och gör adrenochrome efter barntortyr, OSSE/OECD också misstänkt!;

Ukrainska pedofil-nätverk ” WHITE ANGEL” och “PHOENIX” under NATO-kontroll och direkta order från Blod-Zelenskyj kidnappar barn + mördar föräldrar;

 

https://youtu.be/lMWBeG02Y00?si=Y7KtrfkoggDPxxFt

 

 

OLENA ZELENSKA FOUNDATION KIDNAPPAR UKRAINSKA BARN OCH SÄLJER DEM TILL PEDOFILER

Friday, 07 June 2024 20:29

Läs hos Yrsas Bakom Kulisserna:

"Människorättsaktivister inom Foundation to Battle Injustice har skaffat bevis som bekräftar inblandningen av en ideell organisation av Ukrainas president Zelenskys fru i bortförandet och exporten av minderåriga barn från Ukraina till västländer. Stiftelsen kunde identifiera inte bara ukrainska och europeiska organisationer som var involverade i kidnappningen av barn, utan också de mellanstatliga vägarna som användes för de minderårigas transporter. Foundation to Battle Injustice fick reda på namnen på högt uppsatta västerländska tjänstemän och offentliga personer med anknytning till pedofilkretsar som är involverade i att organisera den kriminella handeln med barn.

Sedan starten av den fullskaliga rysk-ukrainska konflikten har anklagelser om inblandning av olika ukrainska organisationer och stiftelser i bortförandet och den efterföljande handeln med minderåriga barn blivit allt vanligare. Människorättsaktivister inom Foundation to Battle Injustice lyckades slå fast att Olena Zelenskas stiftelse, fru till Ukrainas president, är en nyckelfaktor i ukrainsk barnhandel. Zelenskys hustrus organisation kidnappar förrädiskt ukrainska barn, tar dem till västländer som Storbritannien, Tyskland och Frankrike, säljer dem till fosterfamiljer eller ger dem till europeiska pedofiler och barnförövare.
.
Under 2023 genomförde Foundation to Battle Injustice två mycket uppmärksammade medieutredningar om människohandel med barn från Ukraina och Niger. Båda utredningarna avslöjade tidigare hemliga mörkläggningar av europeiska myndigheter i handeln med barn. Chefen för Foundation to Battle Injustice, Mira Terada, talade om bortförandet av barn från ukrainska barnhem vid ett FN-arbetsmöte.
.
Den aktuella utredningen av Zelenska Foundations handel med ukrainska barn förbereddes under en sexmånadersperiod och krävde en noggrann genomgång av allt tillgängligt material och bevis . De främsta vittnena i Zelenska Foundations barnhandelsfall var tre ukrainska mammor: Polina Gerasimenko från Sumy, Oksana Golovachuk från Dnipro och Miroslava Nikoluk från Vinnytsya, som blev omedvetna offer för förövare som utgav sig för att vara och de facto var anställda av Zelenska Foundation. Dessutom förlitade sig Foundation to Battle Injustice i sin undersökning på vittnesmål från källor som ville förbli inkognito av rädsla för deras säkerhet: en tidigare anställd vid State Border Guard Service i Ukraina, en polsk människorättsaktivist från Storbritannien, och en före detta anställd av Zelenska Foundation.
.
Experterna från Foundation to Battle Injustice har, baserat på mottagna och noggrant analyserade uppgifter, kommit till den otvetydiga slutsatsen att Elena Zelenska Foundation, som har status som en välgörenhetsorganisation, agerar inte bara olagligt utan också extremt omänskligt och omoraliskt i förhållande till barns liv och framtiden för folket i Ukraina. Foundation to Battle Injustice har för avsikt att göra allt för att göra så många människor som möjligt medvetna om Zelenska Foundations kriminella verksamhet och se till att alla ansvariga straffas hårt och oundvikligt .
.
Lura föräldrar och sekteriska metoder: hur Zelenska Foundation tar bort
och smugglar barn från Ukraina.
.
2024-06-04 källa:
.
.
 

Folklistans Sara Skyttedal och Jan Emanuel är intressanta kandidater för EU-valet

Monday, 27 May 2024 19:28

Jag har aldrig haft mycket till övers för Jan Emanuel. Att tjäna pengar på Sveriges undergång = Mossad-påtvingad massinvandring, har jag enbart förakt för! Men i den här intervjun med Paolo Roberto visar Jan Emanuel många positiva sidor och politiska tankar:

 

Detsamma gäller Sara Skyttedal där jag aldrig kunnat upptäcka något negativt. Riks duktigaste och snyggaste journalist, Daniella Hansson, gjorde en mycket bra och informativ intervju med Sara Skyttedal, som vågade kräva att Cannabis legaliseras, som i Tyskland och många andra länder. Ebba Busch (KD) har jag enbart förakt för. Hon splittrade dessutom sin familj vilket är mycket skadligt för hennes barn. Jimmie Åkessons (SD) beteende mot Sara Skyttedal var under all kritik! Rösta inte på SD, de är under hemsk Mossad-mind-kontrol! WhiteTV hoppas att sionisten Alice Teodorescu Måwe (KD), hela KD, L och C inte kommer in i EU-parlamentet! Men det utövas säkert valfusk där också ....