Feminister för fega att kritisera invandringspolitiken

Saturday, 08 March 2014 21:58

"Invandrare begår fler brott än svenskar, jämfört med sin andel av befolkningen.
Av 100 anmälda brott står invandrarna för 16 trots att de bara utgör 10 procent av befolkningen.
Aftonbladet har undersökt verkligheten bakom siffrorna.
Och funnit en förortskultur som fostrar brottslingar oavsett om du är svensk eller invandrare.
Det finns få studier om invandrares brottslighet.
Men de som finns pekar i samma riktning.
Invandrarna är överrepresenterade i samtliga brottskategorier.
Ju grövre brott, desto större andel av de anmälda brotten har begåtts av invandrare, visade exempelvis den senaste större undersökningen från Brottsförebyggande rådet 1996, som bygger på data från 1985–1989.
Det brott där invandrare är mest överrepresenterade är våldtäkt:

9 invandrare av 10 000 jämfört med 2 svenskar av 10 000 registreras för våldtäkt. Överrepresentationen är därmed 4,5 gånger. .....

För våldtäkt under perioden 1985–1989 är överrepresentationen störst för medborgare från Algeriet, Libyen, Marocko och Tunisen. Följt av Italien och Irak." vågar AB skriva för 14 år sedan 2000-03-13. Det skall de ha en eloge för, därför att ämnet är brännhett i Sverige.

källa: svensk kvinna våldtagen av afrikansk invandrare och de ledande feministerna tiger

2010-08-06 skriver AB:

"Sverige ligger i den absoluta botten av FN:s statistik över antalet våldtäkter.

Bara i det lilla afrikanska landet Lesotho anmäls fler våldtäkter än här.

Den mindre smickrande statistiken finns i en ny rapport från FN-organet UNODC."

Det har annars knappt publicerats att Sverige ligger tvåa i världsstatistiken över våldtäkter per invånare. Trots att det saknas modern statistik behövs det inte några snillen för att förstå, att invandringen är den största faktorn för Sveriges våldtäktsproblem. Därför att i de länder som nämns ovan finns kulturer med en fruktansvärd kvinnosyn.

"En av de intervjuade somalierna säger till radions reporter, Abid Raja, att en anledning till att invandrare våldtar och trakasserar norska kvinnor är att de inte täcker sig med slöja.

– Hör på nu. Norska kvinnor klagar över att utländska män gör ditt och datt men grunden till att det sker många våldtäkter är att norska kvinnor går runt nästan nakna, säger den 26-årige somaliern till P4.

– Och så klagar de på att de våldtas? Det är deras eget fel." rapporterar Fria Tider.

Innan Carl Bildts regering började öppna slussarna för massinvandringen kunde kvinnor gå säkrare i Sverige. I dag härskar rädsla hos de flesta kvinnor.

Över 90% av dagens invandrare kastar sina identitetshandlingar innan de kommer in till Sverige för att lura sig in i landet, då de kom in till EU via andra länder, där de egentligen borde ha ansökt om asyl eller liknade. Se närmare om den skandalösa invandringspolitiken i boken Invandring och mörkläggning av prof. Arnstberg och journalisten Sandelin.

Invandringen från mena-länder medför att även annat kvinnoförtryck har brett ut sig i Sverige, som inte funnits i landet sedan 1800-talet. Många invandrarkvinnor får t.ex. knappt lämna sina hem och om, så enbart med männens tillstånd.

Hedersmord har kommit till Sverige genom invandringen.

Ingen av feministerna vågar peka på den okontrollerade massinvandringen som huvudskäl att Sverige drunknar i våldtäkter, trots att detta samband är enkelt att upptäcka. Dagens feminister sviker kvinnorna för att vara politiskt korrekt. Vilken egoism och feghet!

Svenska feminister som tiger om invandringspolitikens kvinnoförtryck hjälper till att kvinnor far illa i det här landet. De är förrädare, med Gudrun Schyman i spetsen. FI har blivit en feministisk besvikelse.

Så länge den kriminella invandringspolitiken fortsätter, kommer kvinnorna i Sverige inte kunna gå fria, oberoende hur vattentäta lagarna blir. Invandringspolitiken är kriminell då den är med tankekontroll påtvingat mot folkets vilja och då det släpps in alldeles för många kriminella invandrare, eftersom vi inte vet vilka som kommer in, eftersom de slängt sina identitetshandlingar men ändå blir belönade med uppehållstillstånd.

Dessutom utvisas alldeles för få hedersmördare och våldtäktsmän med invandrarbakgrund.

Det av feminister nedtystade kvinnoförtrycket i Sverige visar hur viktigt det är med en internationell kvinnodag.

Se även på White TV:

Våldtäkter i Sverige kan enbart minskas när tankekontroll och okontrollerad invandring stoppas;

Ingrid Carlqvist har gjort stor succé i Tyskland;

Sverige bör dra lärdomar från sin glanstid: 1950-talet;

 

You must be logged in to comment.