Dansk kommun kidnappar barn för att hämnas föräldrarnas kritik på kommunen. Förbjud tvångsomhändertagande av barn!

Friday, 02 July 2021 03:39

Källa: SVT

https://www.nordfront.se/dansk-kommun-tvangsomhandertar-10-arig-pojke-efter-att-foraldrarna-kritiserat-kommunen.smr

SVT:

Antalet tvångsomhändertagna barn ökar: ”Vi vet inte varför”

Läs även på Nordfront:

"BARNHANDEL. Medan Facebooks totala dominans över människohandeln på internet – och den av barn i synnerhet, inte tycks bekymra Google och Apple, straffade man i vintras uppstickaren Parler för ”kriminell aktivitet”.

Det är nu belagt att de allra flesta rekryteringarna av traffickingoffer i största allmänhet på internet äger rum på den judiskt-ägda plattformen Facebook.

Detta gäller i ännu högre grad för barnprostitution specifikt.

I statistik presenterad av Human Trafficking Institute (HTI) framgår det nämligen att brottsliga individer och syndikat föredrar just Facebook för den här sortens handel.

Victor Boutros, vd för HTI, förklarar bakgrunden:

— Internet har utvecklats till den främsta platsen nyttjad av människohandlare för rekrytering av offer, och man når dessa vanligtvis via nummer på helt vanliga sociala mediesajter.

Enligt statistiken rekryterades förra året 59 procent av samtliga internettraffickingoffer på plattformen Facebook – att jämföra med siffran 30 procent för perioden från år 2000 till idag."

Se även på WTV:

Förbjud tvångsomhändertagande av barn! Missbruks av pedofilnätverk och oseriösa läkare och soc

Om barn far illa ska Soc skicka in en vakt till den drabbade familjen. Bandet mellan barn och mor är helig! Det förstörs dock systematiskt av de satanistiska hemliga makthavarna.

De flesta som jobbar på Socialtjänsterna runt om i Sverige är extremt kriminella, vill inte barnets bästa utan sämsta. Många kidnappar barn för att ge dem till pedofiler. Därför vägrade Soc i det här fallet att ge barnen till släkt som känner dem.

 

You must be logged in to comment.