Tele 2 ökar terrorhotet genom att skänka smartphones till "ensamkommande flyktingbarn"

Thursday, 19 November 2015 21:21

Avpixlat alarmerar idag:

"Tele2 förser “ensamkommande” med nya smartphones

I måndags gick Tele2 ut och kungjorde att för varje begagnad mobiltelefon som lämnas in på konsthallen Fotografiska i Stockholm skänker de en sprillans ny smartphone till ett så kallat “ensamkommande flyktingbarn”.

Fotografiska har nyligen haft en utställning kallad Där barnen sover, som Tele2 menar ska ha berört många människor.

Inte nog med en helt ny smartphone – den kommer dessutom vara fulladdad med samtalspott, SMS och mobilsurf. Detta kallar Tele2 en “nystartsmobil”. På Tele2:s Facebooksida är vissa kunder måttligt imponerade av tilltaget." Länken till Facebooksidan fungerar inte längre.

källa

Ifrån österrikiska poliskällor kom nyligen samma larm: till Österrike nyanlända illegala invandrare får gratis en ny smartphone och SIM-kort från A1 Telekom Austria AG, som ägs av världens näst rikaste man Carlos Slim (efter Bill Gates). Han har mexikanskt medborgarskap. I motsats till vanliga medborgare görs ingen identitetskontroll av Telekom A1 när det gäller främmande migranter, som för det mesta har slängt sina ID-handlingar eller låtsas att ha gjort det eller kör med förfalskade pass.

Detta är ytterligare en pusselbit i USA:s migrationskrig mot Europa. Visserligen är Tele2 inte USA-ägd, men familjen Stenbeck tillhör den lilla makteliten som har samma mål, att slå sönder nationalstaterna för att bana vägen för den Nya Världsordningen.

De flesta så kallade “ensamkommande flyktingbarn” är varken ensamma eller barn. De har lärt sig i George Soros migrationshandböcker för flyktingproffs hur man smartast lurar systemet. De flesta ger intrycket av att vara vältränade soldater utan uniform. Att då kunna förfoga över en smartphone utan att ens riktiga identitet är registrerat lämpar sig utmärkt för att planera, förbereda och utföra terrordåd. Färgrevolutionerna i Nordafrika och Ukraina baserades också på mobiltelefonernas unika möjligheter att kunna agera snabbt under myndigheternas radar. De var också organiserade av USA och Sorostyper.

Tele 2 bör definitivt ta tillbaka detta löfte för Sveriges säkerhets skull. Märkligt att Säpo och MSB tiger om denna riskökning för terrorbrott .... (efter att jag nämnde MSB i texten hände störande saker med min dator)

Andra varningar inför ödeläggandet av Sverige White TV:

Dags att stänga gränserna helt, kontrollera ALLA, + kalla in militären;

Tyska Rikskrim hade varnat Paris en dag före den 13 november 2015;

Invasion av soldater utan uniform, inte äkta flyktingar Upd 1.Nov;

Är bränder av flyktingboende rättfärdigade av nödrätten?

Bilderbergare och fd Goldman Sachs ordförande Peter Sutherland aktiv i migrationskriget mot Europa;

USA:s migrationskrig mot Europa skall också fördröja finanskraschen;

Polisen och tullen har tappat kontrollen över Sverige och Tyskland;

Flyktingsmugglare förgriper sig mot kvinnor och barn

Den organiserade flyktinganstormningen skall krossa Europas nationer;

Orsaken till flyktingkatastrofen efterfrågas inte av politiker och journalister då de själva är medskyldiga;

Demokratisera Sveriges invandringspolitik!;

Alternativa media gör säkerhetstjänsternas jobb att avslöja asylanter som IS-terrorister;

 

You must be logged in to comment.