USA organiserar och betalar människosmugglare till Europa

Saturday, 08 August 2015 15:01

källa

Det är dyrt att låta sig som flykting smugglas från Afrika till Europa, mellan 1000 och 15 000 EUR. Det är dyrt att bekosta hela infrastrukturen av flyktingsmugglandet till Europa. Varifrån kommer de ofta lånade pengarna till de vidriga brottsliga människosmugglarna som fulmedia nyss belyste?

Från USA! De har ett intresse att förstöra och försvaga Europa. De bekämpar inte bara Euron och handeln (embargot mot Ryssland som USA helt struntar i själv) utan också ländernas sociala skyddsnät, som har gått sönder under det extrema flyktingtrycket.

Även detta visar att främmande makt, USA, för ett migrationskrig mot Sverige och Tyskland.

Nu har en agent från den österrikiska säkerhetstjänsten (österreichisches Abwehramt) läckt brisant information:

"Schlepper verlangen horrende Summen, um Flüchtlinge illegal nach Europa zu bringen. Die Bedingungen sind oft sehr schlecht, trotzdem kostet ein Transport aktuell zwischen 7.000 und 14.000 Euro, nach Region und Schlepperorganisation unterschiedlich. ....

Es gibt Erkenntnisse darüber, dass Organisationen aus den USA ein Co-Finanzierungsmodell geschaffen haben und erhebliche Anteile der Schlepperkosten tragen. Nicht jeder Flüchtling aus Nordafrika hat 11.000 Euro in cash. Fragt sich niemand, woher das Geld kommt?"

(Människosmugglare kräver extrema belopp att ta flyktingar illegalt till Europa. Konditionerna är oftas mycket bristfälliga, men ändå kostar en transport just nu mellan 7 000 och 14 000 Euro, varierande på område och smugglarorganisation.

Det finns information att organisationer från USA skapat en co-finansieringsmodell och bär en stor andel av kostnaderna för människosmugglarna. Inte alla flyktingar från Nordafrika har 11 000 Euro kontant. Ställer ingen frågan varifrån pengarna kommer?)  alarmerar Info Direkt.

Det blir intressant att se om ofria Fria Tider eller Avpixlat kommer att ta in denna invandrarnyhet.

Filmen är tyvärr på tyska men kanske det finns en översättningsfunktion. Skrämmande är där också att fler människor dör på vägen genom Sahara öken än genom drunkningar på Medelhavet på väg till Europa. Dessutom hänvisas till att flera flyktingbåtar seglade under amerikansk flagga. Men det tiger gammelmedia om.

På kanadensisk Global Research:

Behind the Sanctions Regime: US Receives RD-181 Rocket Engines From Russia, Part of a New $1bn Contract

Kommentar från Ivan Björn 2015-08-09:

"Jag lyssnade på ett annat program på Slovakiska om den planerade människosmuggling. Det har sagts i detta program att det främsta syftet är att Europa ska förlora sin identitet. USA vill inte ha en stark och identitets stolt Europa! USA vill absolut inte att Europa ska göra affärer med Ryssland heller.

 

En intressant fråga som uppstod i programmet handlade om att stoppa dessa flyktingströmmar. Det går inte påstås det. Den intervjuade människa i programmet med namnet "Informations Krig" frågade: ”Hur många båtar finns det?” ”Varifrån får dessa smugglare alla dessa båtar?” Denna fråga är berättigad. Om Italien beslagtog alla båtar med flyktingarna borde dessa båtar vara slut! Var kommer alla båtar ifrån? Hur kommer dessa båtar till destination där flyktingar tas ombord? Hur många båtar kan det finnas, vara tillgängliga år efter år?

 

Bara en sådan enkel frågeställning bevisar att detta måste vara organiserad. Det sorgliga är att en vanlig journalist aldrig ställer dessa frågor, men för det mesta upprepar som källan AP, eller Reuter m.fl. Då uppstår nästa fråga vem skriver artiklar på dessa källor? Vilka är skrivare? Det vet vi inte. Källan och varifrån en nyhet kommer är separerade och anonymiserade dolda bakom varumärket. M.a.o. nyheter vi läser i mainstream har knappast med verklighet att göra, men desto mer har dessa nyheter med manipulation att göra så att världens utveckling sker enligt ett redan bestämd scenario där människor är bara teaterpjäser."

 

You must be logged in to comment.