Viewing all articles in The disinformation of Swedish journalists > No free medium in Sweden

Veterans Today och Voltaire Net: Israel bombade Beiruts hamn

Friday, 07 August 2020 21:48

 

Ca 1 miljon tyskar protesterade mot Corona-munskydd och Merkel i Berlin 1 augusti 2020

Tuesday, 04 August 2020 18:59

Fulmedia i Tyskland och Sverige har ljugit och nedtonat den eneroma folkliga stormen mot Corona-trakasserier och Merkelregeringen i Berlin den 1 augusti 2020. ARD och ZDF påstod att enbart ca. 17.000 demonstranter hade kommit, men en bildjämförelse med en prideparade tidigare på samma ställe visar att ca. en miljon tyskar från hela republiken hade rest till Berlin för att framföra sitt missnöje.

Ofria Fria Tider spred fake news om ca. 20.000 demonstranter.

Polisen sade att de hade skingrat demonstrationen p g a folk inte bar munskydd och inte höll 1,5 m distans. Men polisen misslyckades, då det var för mycket folk. Men el och Internet stängdes ner för demonstrationsområdet.

Den kände silver-aktivisten Thorsten Schulte blev arresterad och han klagade att runt Kanzleramt, där Merkel arbetar, fanns en grupp med 15 till 20 poliser, som enbart hade invandrarbakgrund, många från Mena. De betedde sig extremt brutalt och hänsysnlöst jämfört med vanliga tyska poliser.

Kort innan hade Berlin en Black Lives Matter demo och där hade aktivisterna inte heller munskydd eller 1,5 m mellan sig. Men då grep Berlins polis inte in.

Bussar och motorcyklar som ville till Berlin för att demonstrera den 1 aug blev blockerade utan giltiga skäl. Även vattenleveranser saboterades för att minska antalet deltagare.

Förmodligen har det sedan upplösningen av DDR för 30 år sedan inte varit så många fredliga demonstranter på Berlins gator. Detta är ett mycket positivt tecken!

 

 

Ali Najah Hasan Al-Adeli multikriminell son till Iraks fusk-försvarsminister

Thursday, 30 July 2020 00:44

Nordfront kom med ett scoop idag:

Medan utredningarna om bidragsbrott, folkbokföringsbrott och brott mot mänskligheten har lagts ned mot Iraks tidigare försvarsminister Najah al-Shammari dömdes hans grovt kriminella son senast i somras för att ha besökt Karolinska sjukhuset knivbeväpnad.

Nordfront kan nu också avslöja att hans son, Ali Najah Hasan Al-Adeli, är en tungt kriminellt belastad ung man boende i det invandrartäta Vårby i Stockholm. Hade hans far inte lyckats lura till sig uppehållstillstånd eller nekats svenskt medborgarskap i enlighet med svensk lagstiftning hade den kriminelle sonen med största sannolikhet bott i Bagdad istället.

Misshandlade, hotade och förnedrade svensk ex-flickvän
Men i mars 2019 dömdes Al-Adeli till tre månaders fängelse för flera brott mot samma svenska flicka som vid tiden var mellan 15 och 17 år. Han ska bland annat ha spottat på den svenska flickan, misshandlat henne, kallat henne för hora och andra okvädningsord samt hotat henne.

I ett stort antal SMS fick han dessutom den svenska flickan att frukta för sitt eget och sina familjemedlemmars liv. SMS:en innehöll budskap som ”jag kommer fucking slå sönder dig din jävla slyna vänta bara jag kommer nu”, ”aa det känns bra när jag kastar en molotov med bensin i din fucking lägenhet rak genom balkongen vänta du vill leka va jag skiter om jag sitter inne men du ska sova som en råtta på gattan”, ”softa jag ska grilla hela familjen” och ”om jag inte får tag i dig får tag i din familj så ditt hjärta brinner”.

Kriminellt låga straff som Stockholms domstolar utdömt! Dags att domarpacket ställs till svars för de enorma sämhällsskador de åstadkommer.

https://www.nordfront.se/mot-ali-i-varby-multikriminell-son-till-iraks-bidragstrixande-forsvarsminister.smr

 

Facebook skyddar pedofilen Ahmed Dahir Mahamoud från Norrköping

Thursday, 23 July 2020 21:28

https://katerinamagasin.se/facebook-skyddar-valdtaktsman-jonatans-inlagg-om-valdsam-pedofil-censurerades-och-han-hotas-av-avstangning/

Mycket skandalöst är också att Norrköpings tingsrätt dömde pedofilen bara till 21 månaders fängelse och släppte honom efter 14 månader. Annars hade han inte kunnat våldta den 9-åriga flickan så brutalt.

 

Är Wayfair en front för pedofil trafficking?

Thursday, 16 July 2020 17:12

https://m.youtube.com/watch?v=DonX1XtHlaA&feature=emb_title

BBC är nu ute med en räddningsaktion för Wayfair, som kommer first upp vid en Google-sökning efter Wayfair. Men BBC har förlorat all sin trovärdighet sedan det visade sig att BBC hade anställt och skyddat superpedofilen Jimmy Savile så länge han levde.