Samma lögnmönster hos MH17 JIT rapport som hos M/S Estonia JAIC Commission

Friday, 30 September 2016 17:30

Den 28 september 2016 var det 22 år sedan M/S Estonia sänktes. Just den dagen väljer den internationella kommissionen om den malaysiska Boeing 777 MH17 kraschen över Ukraina den 17 juli 2014, Joint Investigation Team, JIT, att publicera sin delrapport.

JIT:s utredning har slående likheter med Estonia-utredningen som gjordes av Joint Accident Investigation Commission, JAIC:

1. Båda pekar ut en oskyldig som blev inbyggt i händelseförloppet från början som falsk flagga: Ryssland resp. det tyska Meyervarvet.

2. I båda kommissioner har det land mest att säga som står under den största misstanken att ha begått massmordet: Ukraina resp. Sverige.

3. I båda kommissioner får den falska flaggan inte vara med i utredningen: Ryssland resp. Meyervarvet

4. Båda kommissioner kom först med delrapporter som pekade ut den oskyldiga falska flaggan (Ryssland/Meyervarvet), men reserverade sig samtidigt att detta inte skulle vara det slutgiltiga resultatet.

5. Båda kommissioner hade deltagande länder som var direkt jäviga: Ukraina / Estland (där rederiets ägare satt med i kommissionen, Enn Neidre och Andy Meister).

6. Båda kommissioner struntade i nyckelbevisning: JIT i de amerikanska och ryska radarbilderna och radiotrafiken mellan Kiew-tower och piloterna från MH17 (allt med undantag av det ryska materialet hemligstämplades). JAIC klippte bort centralt filmmaterial från dykundersökningarna av vraket 1994 och friserade vittnesmål från besättningen resp. struntade i att höra de överlevande som inte tillhörde besättningen.

7. Båda kommissioner struntade i teknisk bevisning utan höll bara på med modellförsök (Estonia: SSPA och Chalmers, som riggade modellen med en hemlig ventil under vattenytan, så att sjunkförloppet passade till de officiella lögnerna, som strider mot fysikens lagar)

cockpit efter 30mm kulregn

MH17 pilotens sits genomborrad av 30mm kulhål

8. Båda kommissioner kommer med förklaringar som strider mot fysiken: MH17 genomborrades av många 30 mm hål i cockpit, som var lika stora i diameter. En "buk"-missil river hål i flygplanskroppen, som har olika storlek och former. Estonia kunde inte sjunka med vatten på bildäck, enbart kapsejsa, vilket hon inte gjorde.

9. Båda kommissioner kommer med inga bevis utan bara påståenden. YouYube filmerna med ljudbanden som "pekar ut" Ryssland lades upp av den ukrainska säkerhetstjänsten en dag före katastrofen.

10. Båda kommissioner har förlängt utredningstiden, JIT-MH17 till 2018 och JAIC till 1997.

11. Båda rättegångar saboterades på ett skandalöst sätt. Giemullas MH17 process i Frankrike och min Estonia-process i Frankrike. Vi är båda tyska advokater.

12. I båda kommissioner spelar underrättelsetjänster en central roll, den ukrainska underrättelsetjänsten SSU och Mossad: "Israels angrepp på Gaza inleddes bara timmar efter att MH17 sköts ned – vilket innebar att vad som skulle kunna ha blivit ett ramaskri över det blodbadet inledningsvis försvann i medias lögner om MH17." (citat från Kristoffer Hell)

resp. MUST och Mossad i Estoniagate.

Tidiga bevis på White TV (WTV) att MH17 sköts ner av Ukraina:

MH17 smoking gun: 30mm skotthål i cockpit;

Nya bevis att Ukraina sköt ner MH17 med minst en SU25;

Nya fakta att Ukraina sköt ner MH-17 med en SU-25;

MH17 crash leaked tape proven FAKE by audio analysis. ?????? from Max van der Werff on Vimeo.

 

You must be logged in to comment.