Edathy barnporrskandal i tyska regeringen kickar GMO-majs motståndare precis före EU-beslutet

Sunday, 16 February 2014 07:41

EU är splittrat över frågan om GMO-majs Pioneer 1507 för användas här. En överväldigande majoritet av länderna och EU-parlamentet är emot men trots detta vill diktatorn EU-kommissionen inom kort köra över alla och påtvinga genmodifierad majs mot folkens vilja. Tysklands invandrarkritiske jordbruksminister Hans-Peter Friedrich (CSU) har tydligt uttalat sig emot introduktionen av GMO-majs i EU.

Nu fick han oväntat sparken av Merkelmarionetten.

DN rapporterade enbart och som vanligt ytligt om Friedrichs avgång: "En komplicerad härva skapar rubriker i Tyskland. På fredagseftermiddagen avgick den tyske ministern Hans-Peter Friedrich misstänkt för sekretessbrott. Förra fredagen avgick s-politikern Sebastian Edathy som parlamentsledamot misstänkt för innehav av barnpornografi."

Sebastian Edathy tillhör SPD, de tyska socialdemokraterna, som regerar i en stor koalition med Angela Merkels CDU (motsvarar moderaterna) och deras bayerska systerparti CSU, som motsvarar svenska KD. Om man får tro gammelmedia så hade den kanadensiska polisen under oktober 2013 avslöjat en stor internationell barnporrhärva med förgreningar även till Sverige och Tyskland. Riksdagsledamoten Sebastian Edathy var bland de misstänkta. Han skall ha köpt 31 videofilmer med nakna pojkar i åldern 8-14 av ett kanadensiskt barnporrföretag samt laddat ner därifrån liknade material på det tyska parlamentets dator och betalat med ett kreditkort, som extra skaffades för ändamålet, enligt uppgifter från den tyska chefsåklagaren Jörg Fröhlich.

Då Edathy eventuellt skulle få en ministerpost i den nya stora koalitionen mellan SPD och CDU varnade dåvarande inrikesminister Hans-Peter Friedrich bakom kulisserna kollegialt sina nya sossekompisar Sigmar Gabriel & Co. Friedrich hade som chef för det tyska åklagarväsendet fått kännedom om den sekretessbelagda brottsutredningen mot Edathy. Som "tack" avslöjar SPD:s fraktionsordförande Oppermann i tyska media att Friedrich bröt mot sekretessreglerna.

Innan ens en utredning mot Friedrichs har påbörjats, kickar Merkel honom, men alla höga sossar som i sin tur varnade Edathy, så att han kunde förstöra hårddiskarna på sina datorer och tömma sina lägenheter före den nyligen genomförda husrannsakan som därför blev utan framgång, sitter kvar i sina positioner och skyddas av de vänstervridna gammelmedia i Tyskland.

Riktigt pikant blir det hela när man drar sig till minnes att Sebastian Edathy var ordförande i en parlamentarisk utredning om de s.k. NSU morden. NSU är en grupp tyska "nynazister" som byggdes upp av de tyska säkerhetstjänsterna Verfassungsschutz och BND (som står under hård kontroll av Mossad) för att måla upp högerspöket. Dessa NSU-marionetter hade begått fruktansvärda mord mot skötsamma invandrare i Tyskland och varken polisen eller säkerhetstjänsterna ingrep. Edathy var på väg att avslöja denna skandal.

Är det hela enbart en fälla och Edathy är oskyldig? Förmodligen inte. Mycket talar för att han figurerar i barnporrhärvan från Kanada. Annars hade de tyska toppolitikerna inte varnat honom och annars hade han inte redan under november 2013 bett sin advokat att luska hos åklagaren hur mycket de redan hade samlat mot honom. Dessutom avgick Edathy strax före flera husrannsakningar med "hälso"argument och sägs gömma sig utomlands.

Men många bedömare tycks veta att andra tyska toppolitiker är pedofiler som t.o.m. använder Bundestags limoservice för att låta sig köras till sina barnsexmöten. Mot dessa har man inte låtit brisera några ljusbomber....

 

 

You must be logged in to comment.